text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Schuurschijf Siaspeed 1950 150mm voor de beste stofafzuiging.

Multihole 49 stofgaten voor de Festool schuurmachine

De Festool-schijf 150mm met 17 stofgaten wordt vervangen door de Festool multihole-schijf met 49 stofgaten. Hiermee volgen we de wijziging die Festool heeft doorgevoerd. De Festool-schijf met 49 stofgaten is beschikbaar in korrel 40 t/m 400.

Voor de schilder adviseren wij om de 150mm Festool-multihole als hoofdlijn op te nemen, in plaats van de 150mm S-performance. 

Schuurmachine met stofafzuiging

Met de Festool multihole 150mm schijven heb je optimaal resultaat op de Festool-machine en schuurpad (gatenpatroon schuurschijf gelijk aan Festool-schuurpad) en goede resultaten met overige 150mm schuurmachines. Doordat het gatenpatroon van de schuurschijf gelijk is aan het gatenpatroon van de Festool-schuurpad is er sprake van een betere stofafzuiging. Hierdoor is het mogelijk met de Festool multihole 150 mm schijven altijd stofvrij te schuren voor allerlei soorten houtbewerking.  

In ons assortiment is de schijf beschikbaar in de kwaliteit 1950 siaspeed. De nieuwe Festool multihole-schijven en beschermpad zijn per direct uit voorraad leverbaar.

Multihole_jetstream_schuurpad