text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Siavlies schuurspons voor een perfecte finish.

De Siavlies is met de hand te gebruiken op houten ondergronden die zijn afgelakt. De spons zorgt voor een perfecte finish wat resulteert in een hoge glansgraad van de lak. Het voordeel van de Siavlies schuurspons is dat schuurspons zeer flexibel is en zich goed aanpast aan contouren. Hierdoor is een snelle matering mogelijk met een gelijkmatig schuurbeeld. De Siavlies schuurspons heeft een lange levensduur en kan uitgespoeld worden, waardoor het meermaals te gebruiken is.

Verschillende types:

De Siavlies rood is voor de perfecte finish en hogere glansgraad  bij lichtere kleuren en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. De Siavlies spons grijs is voor de perfecte finish en hogere glansgraad bij donkere kleuren en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar.     De Siavlies spons wit is voor het reinigen van bijvoorbeeld Trespa en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. 

Afmetingen:

De Siavlies spons is 90 x 110 mm.

Eigenschappen:

  • Uitwasbaar 
  • Verbeterde spons met tweezijdig vliesmateriaal
 

Toepassingsvideo Siavlies spons

Bekijk hieronder de toepassingsvideo van de Siavlies schuurspons.


 
 

Voordelen Siavlies spons

Onze schuurexpert Marvin vertelt je in onderstaande video wat de voordelen zijn van de Siavlies spons ten opzichte van andere sponzen met vliesproduct die op de markt zijn.