text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Schuurmateriaal schilder.

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de schilderssector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de verwerking van verf en lak. We adviseren je hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in jouw vakgebied stel je zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. 

Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht. Wel zo handig! 

Producten:


Voor meer informatie over onze schuursystemen voor de professionele schilder verwijzen wij je graag naar de algemene Sia brochure Verf en Lak.  Bekijk daarnaast ons meest recente assortiment schuurmaterialen in de webshop!


 

1948 Siaflex

1948 Siaflex onderscheidt zich door zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Het heel flexibele papieren dragermateriaal overtuigt door hoog vormaanpassingsvermogen en is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Uitstekende resultaten worden zowel bij het droog als het nat slijpen bereikt. 1948 Siaflex werd voor het hand- en machineschuren ontwikkeld en bereikt hierbij hoge afnamewaarden en een goede afwerking. Het volledige assortiment in verschillende vormen en met verschillende perforaties is verkrijgbaar met een korrel van 40 – 1500. 

1950 Siaspeed

Lees hieronder de vele voordelen van 1950 Siaspeed. 

Schuurmiddel met zeer groot prestatievermogen

Dankzij een innovatieve opbouw van het schuurmiddel en zeer hoogwaardige materialen worden beduidend betere schuurresultaten gerealiseerd. De constante resultaten op het oppervlak overtuigen dankzij geoptimaliseerde ruwdieptewaarden.

Maximale levensduur

De geraffineerde stearaatlaag vermindert enorm het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Als eindresultaat komt men daarom tot veel langere standtijden.

Voordeligere werkprocessen

Het compleet op elkaar afgestemde systeem garandeert foutloze toepassingen, verkort de schuurtijden en bespaart ook nog eens geld.

Veelzijdig allround product

Universeel met succes bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. Intensief in onze testcentra getest om alle veeleisende oppervlakken met de hand of met hand/machine te schuren.

Aantrekkelijk assortiment van Zwitserse kwaliteit

Het volledige assortiment in verschillende vormen en perforaties van korrel 40 tot korrel 1500 verkrijgbaar. 

1950 Siaspeed siasoft

De 1950 siaspeed siasoft heeft een zeer hoog prestatievermogen, de absolute toplijn! De Siasoft rollen zijn beschikbaar in de afmeting 115mm x 25m in korrel P180 tot P600.

6711 Siafleece

Door de geringe materiaaldikte is de 6711 siafleece flex zeer flexibel en past zich goed aan contouren aan. Daarom is het met name geschikt voor het opschuren op moeilijk toegankelijke plaatsen. Door de geringe korrelslijtage wordt de levensduur verlengd en het materiaalverbruik verminderd.

7500 Sianet 

De speciale netstructuur van 7500 sianet CER maakt stofvrij werken bij de hoogste schuurcapaciteit mogelijk. De keramische schuurkorrel zorgt voor de hoogste afnamecapaciteit en de langste standtijd.

7983 Siasponge.

De 7983 siasponge flex pads zorgen voor een snelle en lichte bewerking van het oppervlak. Beschikbaar in de volgende kleuren: oranje (voor grondverf), geel (na grondverf), groen voor aflak.

7990 Siasponge 

7990 Siasponge combiblock om eenvoudig en toch efficiënt te werken. Heeft als voordeel dat het vierzijdig bekleed is met schuurkorrels, het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder vingerafdrukken en is uitspoelbaar, waardoor het meermaals te gebruiken is.