text.skipToContent text.skipToNavigation

Schuurmateriaal schilder.

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de schilderssector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de verwerking van verf en lak. We adviseren je hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in jouw vakgebied stel je zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. 

Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht. Wel zo handig!

Onze dealers helpen je graag. De dealers, gericht op de schilder hebben we in een overzicht bij elkaar gezet. Bekijk de dichtstbijzijnde Maiburg dealer in ons Dealeroverzicht.

 

Producten:


Voor meer informatie over onze schuursystemen voor de professionele schilder verwijzen wij je graag naar de algemene Sia brochure Verf en Lak.  Bekijk daarnaast ons meest recente assortiment schuurmaterialen in de webshop!


schilder-schuurmateriaal