text.skipToContent text.skipToNavigation

Siaramic fiberschijven.

Voor een bliksemsnel resultaat met een nette afwerking.

                        

Een conventionele keramische korrel is onregelmatig en heeft een nogal blokachtige vorm die resulteert in een ploegende werking en bij het slijpen ongewenste warmte produceert. De optimale driehoekige vorm van de siaramic korrel daarentegen maakt zuiver slijpen mogelijk voor de snelste afname en een geringere warmte-ontwikkeling, wat resulteert in een langere levensduur van de schijf! Dankzij een speciaal asgat is de schijf geschikt voor X-lock en vlakker aanbrengen van de fiberschijf op de steunpad.


De snelste afname

De optimale driehoekige vorm van de siaramic slijpkorrel maakt scherp snijden door het metaal mogelijk en zo dus een snelle afname.

Maximale levensduur

Zelfs bij de zwaarste klussen zorgt de gevormde keramische korrel voor een maximale levensduur.

Gelijkmatig slijpen

De speciale structuur van de siaramic slijpkorrel zorgt voor een zelfslijpend effect, waardoor een gelijkmatig slijpresultaat bereikt wordt.

Koelmiddel

Dankzij een koelende werkzame stof zijn de 4582 siaramic schijven (korrel 36+ tot korrel 120+) geschikt voor toepassingen op roestvrij staal (RVS).

Assortiment:

4581 SIARAMIC


> Bekijk assortiment 4581 Siaramic


4582 SIARAMIC
Met koelende werkzame stof. 

> Bekijk assortiment 4582 Siaramic
 

Vraag gratis fiberschijven (t.w.v. €92,94) aan
en ervaar Siaramic zelf!

Waarom woorden vuil maken aan iets dat je kunt testen? Bestel nu GRATIS EN VRIJBLIJVEND 2 VERPAKKINGEN 4581- of 4582 Siaramic fiberschijven à 25 stuks en ervaar het slijpen met deze schijven zelf!

Max. 2 verpakkingen per klant.
 


Bekijk alle voordelen in onderstaande video.
Vragen?

Neem contact op met een van onze verkoopcollega's. Zij staan je graag te woord.