text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Fiberschijf.

Siaramic fiberschijven.

Een conventionele keramische korrel is onregelmatig en heeft een nogal blokachtige vorm die resulteert in een ploegende werking en bij het slijpen ongewenste warmte produceert. De optimale driehoekige vorm van de siaramic korrel daarentegen maakt zuiver slijpen mogelijk voor de snelste afname en een geringere warmte-ontwikkeling, wat resulteert in een langere levensduur van de schijf! Dankzij een speciaal asgat is de schijf geschikt voor X-lock en vlakker aanbrengen van de fiberschijf op de steunpad.

Probeer onze fiberschijven nu zelf uit!

Waarom woorden vuil maken aan iets dat je kunt testen? Bestel nu GRATIS EN VRIJBLIJVEND 2 VERPAKKINGEN 4581- of 4582 Siaramic fiberschijven à 25 stuks en ervaar het slijpen met deze schijven zelf! Max. 2 verpakkingen per klant.

Bekijk alle voordelen in onderstaande video.

Fiberschijf 125 mm 

Voor een bliksemsnel resultaat met een nette afwerking, gebruik je de Siaramic. Ontdek de kracht en de gebruiksvriendelijkheid van onze fiberschijven zelf.

fiberschijf

De snelste afname

De optimale driehoekige vorm van de siaramic slijpkorrel maakt scherp snijden door het metaal mogelijk en zo dus een snelle afname.

Maximale levensduur

Zelfs bij de zwaarste klussen zorgt de gevormde keramische korrel voor een maximale levensduur.

Gelijkmatig slijpen

De speciale structuur van de siaramic slijpkorrel zorgt voor een zelfslijpend effect, waardoor een gelijkmatig slijpresultaat bereikt wordt.

Koelmiddel

Dankzij een koelende werkzame stof zijn de 4582 siaramic schijven (korrel 36+ tot korrel 120+) geschikt voor toepassingen op roestvrij staal (RVS).

Assortiment:

4581 SIARAMIC

fiberschijf 125 mm


4582 SIARAMIC Met koelende werkzame stof.

fiberschijven

Vragen?

Neem contact op met een van onze verkoopcollega's. Zij staan je graag te woord.