text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Metaal schuren.

De schuursystemen van Maiburg zijn speciaal ontwikkeld voor de metaalsector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de metaalbewerking. Het polijsten, slijpen, afbramen en schoonmaken van metalen als aluminium, RVS en staal krijgt hiermee een hoger gebruiksgemak, rendement en gebruikersveiligheid. We adviseren je hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in jouw vakgebied stel je zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen op de voet worden gevolgd. In de metaalsector doen we dat met vier leveranciers: Sia Abrasives, TyrolitStarcke en Karbosan. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij zelf voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. 

Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht (in PDF). Wel zo handig!
 

Assortiment

Download hier de nieuwste brochure met alle schuurmaterialen voor jou als metaalbewerker.

Leveringsprogramma Metaalverwerkende industrie

Metaal opschuren.


Het aanbod van diensten en oplossingen, gericht op alle industriële toepassingen waar micro-afgewerkte oppervlakken met zeer hoge kwaliteitsnormen vereist zijn, vullen wij in met het merk Precision Polishing. Maiburg is exclusief dealer in de BeNeLux van het Italiaanse topmerk Precision Polishing.

Voor meer informatie over onze schuursystemen in de metaalbewerking verwijzen wij je graag naar de Engelstalige Sia-brochure over metaal.
 

Metaal schuren met de hand.

Metaal schuren en polijsten.

Wij kennen inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de metaalbewerking. Het polijsten, slijpen, afbramen en schoonmaken van metalen als aluminium, RVS en staal krijgt hiermee een hoger gebruiksgemak, rendement en gebruikersveiligheid. Onze schuursystemen bieden een hoog prestatievermogen voor alle metaalverwerkende branches en industrieën.