text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Schuurmateriaal Jachtbouw.

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de jachtbouwsector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor het onderhoud van boten. We adviseren je hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in jouw vakgebied stel je zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, Starcke en RUPES, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. 

De dealers, gericht op de jachtbouw hebben we in een overzicht bij elkaar gezet. Bekijk de dichtstbijzijnde Maiburg-dealer in ons Dealeroverzicht.

 

Producten:

Voor meer informatie over onze schuursystemen in de jachtbouw verwijzen wij je graag naar de algemene Maiburg-brochure 'Building Better Boats'

Bekijk Brochure

Maiburg Yachting Support

Een indruk van onze klantgerichte en praktische aanpak krijg je in de film Maiburg Support “Building Better Boats” waarin we laten zien hoe wij in de jachtbouw bijdragen aan een perfect eindresultaat. Bekijk de Engelstalige film hieronder.


Maiburg yachting support