text.skipToContent text.skipToNavigation

Schuurbanden op maat.

Maiburg heeft een zeer compleet assortiment schuurmaterialen en schuursystemen van het kwalitatief hoogwaardige Zwitserse merk Sia Abrasives. Naast een groot assortiment standaard (breed)banden die we op voorraad hebben liggen, kunnen we ook jouw gewenste afmeting, volgens jouw specificaties, op maat maken. Dit doen we in onze eigen bandenmakerij. 

De voorraad aan op maat te maken schuurmateriaal in de bandenmakerij varieert van schuurmateriaal met een zeer stugge backing tot schuurmateriaal met een uiterst flexibele backing. De korrelrange zit tussen de P24 t/m P800. 

We hebben schuurmateriaal voor het gebruik in de metaalindustrie, houtverwerkende industrie, kunststofindustrie en schoenindustrie. Ook voor vrijwel alle andere sectoren hebben we de juiste oplossing in huis. Heb je vragen of twijfel je? Neem dan contact met ons op voor de juiste kwaliteit voor jouw toepassing.

De banden worden voorzien van de beste verbinding, toegespitst op jouw toepassing. Doordat we beschikken over een eigen productie is het mogelijk om schuurbanden in kleine aantallen te maken voor testen. Wij begeleiden je graag met deze testen. 

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens:

Telefoon: +31 (0)416 566 520
E-mail: verkoopschuurtechniek@maiburg.nl
 

Advies nodig of vragen?

Laat hieronder je contactgegevens achter en onze specialist neemt vrijblijvend contact met je op!

Sia Abrasives.

Sia Abrasives, partner van de Bosch Group, is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van hoge kwaliteit schuurmateriaal. Het uit Frauenfeld, Zwitserland afkomstige bedrijf ontwikkelt, fabriceert en vermarkt al 135 jaar complete schuursystemen op maat. In Nederland is Maiburg exclusief leverancier van Sia-schuurmaterialen.
 
sia abrasives