text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

RUPES-schuurmachines.

Met gepaste trots informeren we je hierbij dat RUPES S.p,A uit Vermezzo (Italië) een strategische samenwerking met ons is aangegaan. Dit betekent dat Maiburg hoofddistributeur voor RUPES in Nederland is geworden. Sia-schuurmateriaal en RUPES-schuurmachines en -toebehoren zijn een perfecte match voor iedereen die gaat voor vakwerk. Wij zullen het gehele assortiment van RUPES in de volle breedte gaan voeren bestaande uit: schuurmachines, polijstmachines, stofzuigers, schuurpads en daarnaast kun je bij ons terecht voor reparaties en onderdelen. 


 

Rupes
 
Technische ondersteuning en reparaties
Naast goede producten verlenen wij ook graag de gewenste ondersteuning van ons nieuwe merk. Dit kunnen we uitstekend invullen met onze RUPES-specialisten. Met onze kennis en ervaring kunnen we jouw schuurproces nog verder verbeteren.

Reparaties
We zullen zelf ook reparaties van RUPES-machines uit gaan voeren en natuurlijk kunnen onderdelen ook bij ons besteld worden. Vanuit onze business unit Lecol hebben we al ruime ervaring met de reparatie van elektrische schuurmachines voor het schuren van parket. De reparatie van RUPES-machines zullen we hieraan toevoegen.

Advies nodig of vragen?

Laat hieronder je contactgegevens achter en onze specialist neemt vrijblijvend contact met je op!