text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Interieurbouw Heusden - Nieuwkuijk.

Naast ontwerp en productie van interieurs voor bedrijven en instellingen, richt onze relatie Interieurbouw Heusden zich op de volledige planning en uitbesteding van een project. Van verlichting, elektra, sanitaire voorzieningen tot stoffering van de mooiste interieurs.

Voor een van haar opdrachtgevers, Airpro te Waalwijk, pastte het bedrijf een van de nieuwe marmerdecors van topleverancier Alvic toe. Het bedrijf was zelf zo enthousiast over de gemelamineerde platen in synchroonstructuur dat het ze zelf ook toegepast heeft in haar eigen bedrijfspand.
De bureaus op de werkplekken en vergadertafels zijn voorzien van Alvic Synchroon Oriental black decoratieve plaatmaterialen. Naast de Zenit ultramatte en Luxe hoogglans afwerking van Alvic, heeft het bedrijf hiermee een product in handen waar de structuur voelbaar meeloopt met het decor in de plaat.

In combinatie met eiken houtdecors, zwart metalen elementen en voldoende groen in de ruimte, zorgt dit marmerdecor voor een stijlvol industrieel geheel. Met recht is het bedrijf trots op deze ruimte.