text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Dutch Falcon - Van der Valk Shipyard.

De Flybridge "Dutch Falcon" is ontworpen door Cor D. de Rover om een ​​frisse kijk te bieden op deze zeer succesvolle serie jachten. Dit model van 25,50 meter is gebouwd in aluminium en stelt nieuwe normen op het gebied van bedieningsgemak en zelfs cruisen met één hand. Dutch Falcon belichaamt volledig de kwaliteit, het vakmanschap en de esthetische flair waar alle Van der Valk jachten om bekend staan. 
 

Het interieur van het jacht.

Het interieur is ontworpen door Carla Guilhem Interior Design. In dit project laten zij hun visie zien op een eigentijds jachtinterieur, een supercomfortabel en gezellig verblijf aan het water. Deze nieuwe Flybridge heeft een opmerkelijk volume voor een jacht van 25 meter. Het concept draait geheel om ontspanning en huiselijkheid, met een overvloed aan ronde en organische vormen.Latho Components.

Suède, leer en een scala aan stoffen en afwerkingen zorgen voor een gevoel van comfort, met licht natuurlijk eikenhout en verschillende houtstructuren en gegroefde panelen die bijdragen aan het neutrale schema. Een rustig palet van gebroken wit en grijs wordt gemengd met pop-upkleuren in de accessoires en bekleding.

Voor het interieur is onder andere Latho Fresati-plaatmateriaal met de structuur Roma gebruikt. Latho components biedt een moderne ontwerper een paneel met een nieuwe driedimensionale belevenis. Oppervlakken worden nieuw leven ingeblazen, wat ongetwijfeld verwondering creëert. Met Latho-panelen wordt er een breed scala aan mogelijkheden geboden voor de meubelindustrie en interieurbouwsector, allemaal gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. De dunne panelen zijn perfect voor alle rondingen in het interieur. Latho produceert al meer dan 50 jaar met passie en professionaliteit de mooiste plaatmaterialen. In Nederland is Maiburg exclusief dealer van dit Italiaanse topmerk.