text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Privékeuken - Halsteren


Stijlinterieurs uit Tholen ontwerpt en produceert exclusieve producten. Van keukens en kasten tot een complete inrichting. Unieke meubels, die een leven lang mee gaan. Het bedrijf is al jaren een tevreden klant van Maiburg en verwerkt vaak materialen van onze exclusieve merken Kaindl en Alvic. Johan Klok, verkoopadviseur bij Stijlinterieurs: “Als team zijn wij niet bang om met mooie materialen te werken in onze offertes. Met een scoringspercentage van ruim 85% op onze offertes blijkt dat dit ook werkt.” Kaindl en Alvic hebben diverse unieke en zeer mooie materialen in het programma die aan deze vraag voldoen. Klok: “Het maakt niet uit wat de gebruikte materialen kosten. Als adviseur bepaal ik niet wat de klant wil betalen, dat bepalen zij zelf wel. Vanuit deze hoek kun je met alle enthousiasme de mooiste en kwalitatief beste producten adviseren!”

Passie en kwaliteit in één ruimte

De maatwerkkeuken is opgebouwd uit twee losse elementen die overvloeien tot één geheel. De hoge kastenwand met geïntegreerde greeplijsten is gemaakt van een Alvic Zenit mat lak gedragen front in decor Antracita. Dit zorgt voor rust, maar tegelijkertijd voor een ongekende mate van chique beleving. Deze krasvaste laklaag is fijn in onderhoud en blijft mooi. 

Ook de binnenzijde van de hoge kastenwand is gemaakt van een donker paneel, zodat het mooi in elkaar overvloeit. Achter de diverse deuren bevinden zich luxe ladesystemen afgewerkt in notenfineer. Door deze kastenwand te voorzien van een open regaal in notenhout, blijft de kastenwand een open karakter behouden.
 
Het eiland is gemaakt van een notenfineer van Kaindl, voorzien van een zwevend composiet werkblad. Ook in het eiland zijn alle laden voorzien van notenfineer, en is de binnenkant van het eiland van donker plaatmateriaal gemaakt. Hierdoor geeft zowel de buitenkant als de binnenkant een warme en luxe uitstraling.

De combinatie van de extreem matte donkergrijze lakplaat met het luxe notenhout is een fantastische combinatie. Klok: “Omdat wij ook met de Ta'or lijn van Blum werken, was de combinatie met notenhouten laden snel gemaakt. De reactie van onze klant op het ontwerp, maar ook de samenstelling van de gekozen materialen was alleen al afdoende om ons het vertrouwen te geven.”

Onderhoud

De keuken staat nu een kleine 3 maanden. Zowel de klant als Johan zijn hierover zeer enthousiast. “Wat ons verraste wat het schoonmaakgemak van de Alvic-panelen. Er liep wat koffie over de rand bij de geïntegreerde koffieautomaat. Dit veegde ik voor de foto met mijn mouw even weg, en ik zag het streeploos wegtrekken. Fantastisch keuken en een waanzinnig enthousiaste klant zorgen ongetwijfeld voor meer nieuwe opdrachten!”