text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Madame Kate | Damen Yachting

Damen Yachting is een gerenommeerd bedrijf in Vlissingen dat door uniek ontwerp en kwaliteit van jachten ware kunstwerken maakt. Het Amels-jacht Madame Kate is hiervan een voorbeeld.

Maiburg heeft als schuurspecialist een heel belangrijke bijdrage geleverd tijdens de diverse fases van de bouw van dit jacht. Wij hebben de juiste metingen kunnen verrichten, het juiste schuuradvies kunnen geven en op basis daarvan het juiste topkwaliteit schuurmateriaal van Sia Abrasives geleverd.

Parel van de zomer

Madame Kate heeft een grote, levendige persoonlijkheid met opvallende verfijning en een zeer frisse invloed van de Braziliaanse achtergrond van de eigenaar met zijn levendige kleuren, beweging en levensvreugde. Madame Kate heeft een reeks prijzen gewonnen en trekt de aandacht in elke jachthaven met haar weelderige verfsysteem met pareleffect en Tim Heywoods avant-garde Scimitar-boog.

madame kate

Contact opnemen

Neem contact op met onze schuurspecialist voor projectbegeleiding.
Andre Mocking
+3165317 9716
 andremocking@sia-abrasives.nl

Of download de algemene Maiburg-brochure 'Building Better Boats'. 

Madame Kate


Amels superyacht MADAME KATE from Damen Yachting on Vimeo.

Maiburg Jachtbouw.

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de jachtbouw sector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor het onderhoud van boten. We adviseren je hierover graag.

Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat. Als specialist in jouw vakgebied stel je zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd.

Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. De dealers, gericht op de jachtbouw hebben we in een overzicht bij elkaar gezet. Bekijk de dichtstbijzijnde Maiburg dealer in ons Dealeroverzicht