text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Blauw Eten en Drinken - Waalwijk.


Het restaurant is gevestigd in het centrum van Waalwijk. Bij Blauw is het mogelijk om zowel binnen als buiten op terras te genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel.

Heerkens Interieurbouw, ook een jong Waalwijks bedrijf, heeft recent de mogelijkheid gekregen om het interieur van Blauw te vernieuwen. De interieurbouwer verzorgd het complete traject. Van 3D-tekening in SketchUp naar CAD-ontwerp en tot slot de fabricage. Voor de baromgeving is hierbij een luxe uitstraling gecreëerd door een combinatie van donker hout met marmer, passend bij de rest van het interieur. 

 

Materialen.

Samen met de verlichting wordt er een gezellige sfeer gecreëerd in het restaurant. Voor de bar is gebruikt gemaakt van Kaindl 2190 Zwart IR. Dit is een zwarte gemelamineerde spaanplaat, geschikt voor alle toepassingen in woon- en werkgebieden. De decor/structuurcombinatie van deze plaat in combinatie met perfecte verwerkingseigenschappen en een gunstige prijsstelling maakt deze plaat sinds afgelopen jaar zeer populair is onder vele interieurbouwers.

De marmer-look achterwand is gemaakt van Pfleiderer S63009 Marmer Carrara. Deze HPL is bijzonder slijtvast en daardoor zowel verticaal als horizontaal toepasbaar. Dit product kan hierdoor perfect gebruikt worden voor alle meubels bij interieurinrichtingen. Producten van Kaindl en Pfleiderer kunnen wij bovendien ook voor je persen, zagen en kantverlijmen.