text.skipToContent text.skipToNavigation

Praktijkdag Fineer.


Wij helpen vakmensen vooruit. Hoe we dat doen? Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring geven met enige regelmaat interessante scholingen binnen ons vakgebied. Maiburg heeft de handen ineengeslagen met een aantal leveranciers en organiseert een praktijkdag fineer in het opleidingscentrum van Maiburg in Waalwijk. Tijdens deze dag leer je alles over de diverse fineersoorten en met name de juiste verwerking hiervan. In presentaties maar met name in praktische demonstraties. We gaan gezamenlijk een interactieve middag tegemoet waarna je vol vertrouwen aan de slag kunt met de mooiste fineerprojecten!  

Locatie:
Opleidingscentrum Maiburg,
Schutweg 6, 5145NP Waalwijk (NL)

THEMA’S:

Tijdens deze leerzame praktijksessie nemen we je mee in de mooie wereld van fineer! We starten met een toelichting op dit materiaal, van bijv. diverse fineersoorten tot voegwijzen en bekijken het nieuwe Kaindl fineerprogramma. Het bewerken van fineer is een vakgebied apart maar met de juiste methodes en producten zijn hele mooie resultaten te bereiken. We leren je alles over machinaal - en handmatig schuren en laten je de diverse afwerkingsmogelijkheden met olie en lak zelf ervaren.

Schrijf je direct in voor deze GRATIS kennissessie
op donderdag 25 november a.s.!

MELD JE SNEL AAN!


Aanmelden voor deze dag doe je eenvoudig via een email naar frankvanboxtel@maiburg.nl voorzien van je bedrijfsgegevens en namen van de deelnemers aan deze leerzame sessie. Graag tot ziens!