text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Maiburg praktijkdagen.


Wij helpen vakmensen vooruit. Hoe we dat doen? Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring geven met enige regelmaat interessante scholingen binnen ons vakgebied. Maiburg heeft de handen ineengeslagen met een aantal leveranciers en organiseert met enige regelmaat praktijkdagen in het opleidingscentrum van Maiburg in Waalwijk. Tijdens deze dagen leer je alles over de diverse materiaalsoorten en met name de juiste verwerking hiervan. In presentaties maar met name in praktische demonstraties. We gaan gezamenlijk een interactieve middag tegemoet waarna je vol vertrouwen aan de slag kunt met de mooiste interieurprojecten!  

Locatie:
Opleidingscentrum Maiburg,
Schutweg 6, 5145NP Waalwijk (NL)
 

MELD JE SNEL AAN!


Aanmelden voor een van deze dagen doe je eenvoudig via de formulier hieronder. Graag tot ziens!


 

THEMA’S:

Tijdens leerzame praktijksessies nemen we je mee in de mooie wereld van bijvoorbeeld fineer of solid surface! We starten met een toelichting op dit materiaal en bekijken de productprogramma's. Het bewerken van diverse materialen is een vakgebied apart maar met de juiste methodes en producten zijn op een eenvoudige manier al hele mooie resultaten te bereiken. Waar kunnen we jou nog mee vooruit helpen?
 

Schrijf je direct in voor een GRATIS kennissessie!

 

FINEER

We leren je alles over snijwijzen en voegtechnieken. Met behulp van onze technisch specialisten leren we je meer over machinaal en handmatig schuren en laten je de diverse afwerkingsmogelijkheden met olie en lak zelf ervaren. Ervaar jij problemen bij je verwerking? Geen problemen, maar sta je open voor nieuwe materialen en technieken om sneller, goedkoper of juist mooier te kunnen werken? Wij helpen je graag vooruit. 
 

SOLID SURFACE

Solid surface is een bewerkelijk maar zeer mooi materiaal. Het wint niet voor niets enorm aan populariteit. We leren je op deze praktijkdag alles over zagen, frezen, schuren en verlijmen van solid surfaces. De verwerking kan met reguliere houtbewerkingsmachines maar vergt een paar punten van aandacht. Houdt je hier rekening mee, dan zul je ervaren dat er geen reden meer is om het werken met dit unieke materiaal spannend te vinden. Wij helpen je graag vooruit.