text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Introductie Pfleiderer DST-Collectie 2021-2024.


Wij presenteren vandaag de nieuwe DST-collectie 2021-2024 van Pfleiderer. Deze is erop gericht om jou de passende producten te leveren voor ieder toepassingsgebied. Pfleiderer biedt sprekende decors, innovatieve oppervlakstructuren en basisplaten aan die technische eisen, rendement en een eenvoudige hantering perfect met elkaar in harmonie brengen.

Ongeacht of je een hoogwaardig afzonderlijk meubel of een compleet projectmatig ontwerp ontwikkelt: met Pfleiderer ontstaan de mooiste praktische oplossingen van overtuigende kwaliteit. Dat verstaan wij onder MAKE YOUR VISIONS WORK.


Ontdek de nieuwe collectie 2021-2024

De nieuwe collectie van Duropal HPL en Thermopal gemelamineerd spaanplaat 2021-2024 is direct uit voorraad leverbaar bij Maiburg! In de nieuwe collectie presenteren we je 284 decors, die stuk voor stuk beschikbaar zijn in Duropal HPL en in 100% circulaire Thermopal gemelamineerd spaanplaat. Uit deze totaalcollectie is speciaal voor de Nederlandse markt een keuze gemaakt uit dit programma, samengevat in de DST-collectie 2021-2024. In deze collectie zijn 178 decors opgenomen, waaronder zo’n 60 compleet nieuwe decors en diverse verbeterde structuren! Deze decors en nog zo'n 60 hardlopende extra decors zijn bij Maiburg standaard uit voorraad leverbaar in:
 
  • DUROPAL HPL 4100 x 1300 x 0,8mm.
  • THERMOPAL GEMELAMINEERD SPAANPLAAT 2800 x 2070 x 18mm. ​​​​
Een groot aantal decors zijn hiernaast beschikbaar in afwijkende maatvoeringen zoals 2800 x 2070 x 0,8mm., 3050 x 1300 x 0,8mm. en afwijkende maatvoeringen en diktes gemelamineerd spaanplaat. 

Vanzelfsprekend hebben wij met behulp van onze leverancier Döllken van alle decors bijpassende ABS-kantenband beschikbaar. Perfecte kleurkoppeling gegarandeerd! 

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe decors en structuren? Een compleet overzicht van de voorraadcollectie vind je in de digitale monsterkaart. Bekijk deze hier. Jouw favoriete decoren liever met eigen ogen zien en voelen? Vraag dan een gratis sample bij ons aan!

     
 

100% circulair plaatmateriaalPfleiderer is zich maar al te goed bewust van de verantwoordelijkheid voor mens en natuur die het als producerend bedrijf op zijn schouders draagt. Milieubescherming is een stabiel onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Pfleiderer. Onderdeel daarvan zijn: recycling, ISO 14001 gecertificeerd milieubeleid, milieu-informatie over de producten met behulp van een EPD (Environmental Product Declaration), duurzaam hout certificeringen PEFC en FSC. 

Cradle to Cradle

Pfleiderer heeft de laatste jaren heel veel aandacht besteed aan recycling en hergebruik van grondstoffen. Grote investeringen zijn gedaan in machines om reststromen hout te bewerken; een hoger rendement te krijgen en beter te reinigen. Ook zijn inspanningen gedaan om het volume reststromen hout te vergroten, dat wordt terug gehaald uit de markt. Het resultaat daarvan is volledig circulair plaatmateriaal met dezelfde producteigenschappen en hoge constante kwaliteit. 

Om de mate van duurzaamheid aan te tonen heeft Pfleiderer een aantal producten kritisch laten beoordelen. Cradle to Cradle Certified™ is een wereldwijd erkende en wetenschappelijk onderbouwde maatstaf voor veiligere, duurzamere producten gemaakt voor de circulaire economie. Pfleiderer Decoboard en Primeboard zijn Cradle to Cradle Bronze Certified en Pfleiderer Livingboard is Cradle to Cradle Silver Certified beoordeeld.


 

Nieuwe verbeterde standaard structuren

Belangrijke aanpassingen in de nieuwe DST-Collectie 2021-2024 zijn behalve zo’n 60 nieuwe decors ook de introductie van de nieuwe standaard structuren Sandpearl (SD) als vervanger voor de MP-structuur en Natural Wood (NW) als vervanger voor diverse houtstructuren.

Dit betekent niet dat deze structuren uit het assortiment verdwijnen! Goed lopende decor/structuur-combinaties blijven uiteraard gewoon in ons (voorraad)assortiment leverbaar. Weten of jouw favoriete decor nog leverbaar blijft? Bekijk onze webshop voor het actuele assortiment of vraag het een van onze verkoopcollega’s.

 

SANDPEARL (SD)

De SD-structuur is een zeer fijne, homogene parelstructuur met een subtiel glans-mat effect wat zeer mooi combineert met de unikleuren uit de DST-collectie. Dit sluit perfect aan op de huidige interieurtrends. Binnen de voorraadcollectie worden alle unikleuren en vele creatieve decoren dan ook standaard voorzien van de SD-structuur.

NATURAL WOOD (NW)

Natuurlijkheid en precisie vormen deze fijne houtstructuur. Het oppervlak lijkt hierdoor als licht geschuurd. De poriën zijn onregelmatig en lineair gerangschikt wat samen met verschillende dieptes en grote randscherpte uiterst authentiek werkt. Natural Wood is universeel toepasbaar voor houtsoorten met veel houtporiën maar ook op unidecors werkt Natural Wood zeer vanzelfsprekend - als gekleurd gebeitst hout.

______________________________

BEKIJK DE GROOTSTE VOORRAAD
PFLEIDERER PLAATMATERIAAL VAN 
NEDERLAND IN ONZE WEBSHOP.
Of bekijk onze actuele voorraad in een handig Excel-overzicht: