text.skipToContent text.skipToNavigation

NIEUW: Trenddecors Alvic Syncron 2021/2022.


Kies voor Alvic en beschik over gemelamineerd spaanplaat met een zeer natuurlijke finish welke bovendien zeer krasvast is. Hiermee is Alvic Syncron een uitstekende reproductie van het originele materiaal. Alvic Syncron is een gestructureerd paneel met een aantrekkelijk bereik waarin het ontwerp en de afwerking elkaar aanvullen. Zo krijg je zeer natuurlijke en zeer decoratieve oppervlakken. De selectie in het Syncron-assortiment kan perfect worden gecombineerd met de Luxe®- en Zenit-series.

De voordelen van Alvic Syncron zijn:
•    Een natuurlijke finish
•    Gegarandeerde kleurstabiliteit van 5 jaar
•    Hoge bestendigheid tegen chemische stoffen (klasse 1B)
•    Zeer goed en eenvoudig schoon te maken
•    Geen ftalaten, lage emissie van vluchtige organische stoffen
•    Zeer goede kras- en slijtvastheid
•    Kleine maatvoering 2750 x 1240 x 18mm, voor ideale hantering
•    Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Voorraadcollectie Maiburg
De Alvic Syncron-collectie bestaat uit 23 toepasbare voorraaddecors. Wat deze collectie onderscheidt zijn de decors in bijvoorbeeld marmer, natuursteen en linnen. Doordat het reliëf exact de tekening van het patroon volgt (Synchroon) wordt er een zeer natuurgetrouwe uitstraling gecreëerd. Hierdoor ben je in staat om op een eenvoudige wijze natuurlijk ogende materialen zoals linnen en natuursteen eenvoudig toe te passen in je ontwerpen. Aan deze collectie voegen wij een serie nieuwe houtreproducties toe, waarover wij erg enthousiast zijn. 

Tel hierbij de kleine maatvoering van de platen en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding op en niets weerhoudt jou als vakman van een schitterend project met de synchroondecors van deze Spaanse topleverancier!

Wij hebben alle voorraaddecors opgenomen in een uitgebreide en mooie collectiemap. Deze map vraag je aan via onze afdeling verkoop: verkoop@maiburg.nl

 
Vraag nu jouw monsters aan!
Benieuwd hoe deze decors er in het echt uit zien? 
Neem contact op met onze monsterservice om 
fraaie 20x20cm rondom afgebande samples van je 
favoriete Alvic-decor aan te vragen! 

Alvic Decortrends 2021 / 2022