text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Veidec.

Veidec streeft naar een groenere wereld. Om dit te bereiken hebben zij de volgende richtlijnen opgesteld:
  • Eenvoud in gedachten, eerlijkheid in het fundament, vriendelijke ogen en het hart van een winnaar, leveren zij high-tech producten voor reparatie en onderhoud.
  • Het bedrijf streeft ernaar om het leven van hun klanten, leveranciers en ieder mens te verbeteren en te vereenvoudigen.
  • Veidec ontwikkelt haar assortiment met de grootste inzet voor het milieu en volgen de relevante wetgeving. 

Samen naar een groene wereld!

Duurzaamheid, gezondheid en milieu zijn onderwerpen die per dag belangrijker worden. Veidec is al jaren actief op deze vlakken en het merendeel van producten behoren tot het Veidec-merk ‘Green World’. Om deel uit te maken van het merk moeten de producten aan een aantal criteria voldoen. Zo mogen de producten niet geclassificeerd worden als gevaarlijk voor het milieu, mag het niet de gezondheid in gevaar brengen en een absoluut minimum aan vluchtige organische stoffen is vereist. De probleemoplossers in ons assortiment zijn dan ook voornamelijk oplosmiddelvrij en sommige producten zijn zelfs 100% biologisch afbreekbaar. Veidec-producten dragen ook bij aan verlaging van CO2-uitstoot. Onder meer door speciale spuitbussen met daarin groene drijfgassen. Hierdoor wordt er veel minder drijfgas gebruikt en krijg jij als gebruiker meer bruikbaar materiaal.

Diverse reinigers en ontvetters van Veidec zijn ook voorzien van NSF-certificeringen, waardoor deze producten veilig genoeg zijn voor de voedselindustrie. Veilig genoeg voor oppervlakken waar voedsel wordt bereid en toch zeer krachtig om de meest hardnekkige lijm-, kit-, olie-, inkt-, tape- en verpakkingsresten te verwijderen.

Daarnaast is het assortiment ook economisch duurzaam:
  • Green World producten bevatten geen gevarenpictogrammen, met andere woorden geen kostbare veiligheidscursussen of opslagmaatregelen om veilig te kunnen werken.
  • Een breed toepassingsgebied, waardoor je in sommige gevallen drie chemische middelen kunt vervangen voor één Veidec product.
  • De producten zijn van hoge geconcentreerde kwaliteit waardoor ze duurzaam zijn in gebruik en langer meegaan. Goed voor de portemonnee dus!
Het Veidec-assortiment is echter voornamelijk beter voor jouw gezondheid. Ga ook mee in de ‘Chemical Shift’ beweging van Veidec, waarbij je jouw vertrouwde, maar ongezonde chemische reinigers langzamerhand gaat vervangen voor een groene oplossing!

Naast de reinigingsmiddelen van Veidec heeft Maiburg ook het nodige toebehoren in het assortiment opgenomen, wat bestaat uit reinigingsdoeken die perfect combineren met de reinigende producten en schrapers die speciaal zijn ontworpen om lijmresten te verwijderen zonder te krassen.

Ons Veidec assortiment.

Maak kennis met het Veidec assortiment; een lijn van revolutionaire probleemoplossers die beter zijn voor het milieu en jouw gezondheid! Dit Zweedse merk is al decennia de specialist in het ontwikkelen van duurzame reinigers en ontvetters. De Veidec-producten zijn niet enkel geschikt voor je reguliere reinigingsklussen, maar ook dé oplossing voor zeer moeilijk verwijderbare vlekken. Je kunt bepaalde materialen zo reinigen dat het weer zo goed als nieuw is. Een assortiment speciaal samengesteld voor jou als vakman en vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop.

Maiburg heeft een zeer compleet aanbod in materialen en technieken op gebied van lijmen, schuurmateriaal, plaatmateriaal en installatie en afwerking van vloeren en meubels. Maar we kijken verder dan alleen het aanbod. Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen je graag vooruit. Hoe we dat doen? Door klaar te staan, mee te denken en iedere levering te beschouwen als een unieke kans. Wij helpen vakmensen vooruit.

Green World-producten van Veidec zijn onverwurmbaar wat betreft gezondheid, milieu en kwaliteit. Ze maken het u als professional mogelijk om veilig te werken met reparatie en onderhoud, met resultaten van hoge kwaliteit. Green World helpt u om de klanttevredenheid te verbeteren, uw winstgevendheid te verhogen en uw werknemers gelukkiger en gezonder te maken.