text.skipToContent text.skipToNavigation

Pfleiderer.

Pfleiderer staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kunststofplaten, gemelamineerd spaanplaat en nog veel meer. Deze producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en mede hierdoor zeer breed toepasbaar.
Pfleiderer

Twee topmerken onder één dak

Pfleiderer is de Duitse producent van de bekende producten Duropal en Thermopal. Duropal staat bekend om de uitgebreide HPL collectie en Thermopal om zijn gemelamineerde spaanplaten en MDF. Pfleiderer staat voor duurzaamheid en uitstekende houtproducten, zodat ieder project naar een hoger niveau getild kan worden. De materialen hebben bijvoorbeeld een ECO-certificering en brandwerende eigenschappen. Daarnaast zijn de producten van Pfleiderer lichtgewicht en kunnen ze gebruikt worden voor toepassingen in de scheepsbetimmering (bijv. jachtbouw en cruiseschepen).

100% circulair plaatmateriaal

Pfleiderer is zich maar al te goed bewust van de verantwoordelijkheid voor mens en natuur die het als producerend bedrijf op zijn schouders draagt. Milieubescherming is een stabiel onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Pfleiderer. Onderdeel daarvan zijn: recycling, ISO 14001 gecertificeerd milieubeleid, milieu-informatie over de producten met behulp van een EPD (Environmental Product Declaration), duurzaam hout certificeringen PEFC en FSC. 

Pfleiderer heeft de laatste jaren heel veel aandacht besteed aan recycling en hergebruik van grondstoffen. Grote investeringen zijn gedaan in machines om reststromen hout te bewerken; een hoger rendement te krijgen en beter te reinigen. Ook zijn inspanningen gedaan om het volume reststromen hout te vergroten, dat wordt terug gehaald uit de markt. Het resultaat daarvan is volledig circulair plaatmateriaal met dezelfde producteigenschappen en hoge constante kwaliteit.
 

Pfleiderer DST-collectie

Klik hier om de Pfleiderer DST-collectie (Design, Structuur en Basismateriaal (Trägermaterial)) te bekijken. Daarin staan meer dan meer dan 300 decors, met daarin de Pfleiderer structuren, de basismaterialen en de kleuren.

Ben je dus op zoek naar plaatmateriaal van de hoogste kwaliteit waarbij je niet wordt belemmerd in een beperkt aantal kleuren? Gebruik dan de producten van Pfleiderer!

Pfleiderer Duropal XTerior totaaloverzicht kleuren 

Pfleiderer biedt nu ook exterieur plaatmateriaal aan. Hiermee kan je de oneindige kleurencollectie van binnen doortrekken naar buiten. Klik op de afbeelding om de brochure van Duropal Xterior te bekijken. Bestel de voorraadkleuren in de webshop of neem contact met ons op!
Pfleiderer kleuren exterieur