text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Loba.

Loba oppervlaktebehandeling 

Loba is in 1922 opgericht. Al bijna 100 jaar expertise op het gebied van afwerken en onderhouden van houten vloeren, parket, laminaat en flexibele vloerbedekkingen.

Deze Duitse firma, uit Ditzingen, vlakbij Stuttgart, is wereldwijd in vrijwel alle landen vertegenwoordigd, waar de Loba producten succesvol worden toegepast. De hoogste kwaliteit staat bij Loba hoog in het vaandel.
Het bedrijf Loba maakt sinds het jaar 2018 onderdeel uit van Wakol, een Duitse toonaangevende leverancier van voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en lijmen voor de installatie van vloeren.

Loba-assortiment

De producten van Loba brengen het beste in elke vloer naar boven. Zowel op het gebied van kwaliteit als estetisch. Denk aan de volgende producten voor bijvoorbeeld houten vloeren: De producten van Loba zijn ontwikkeld met veel aandacht voor o.a. de volgende eigenschappen:
  • Slijtvastheid, voor jarenlang plezier en gemak van de vloer
  • Resistentie van invloeden van buitenaf, chemicaliën, vervuiling, etc.
  • Snelle droging
  • Probleemloos en eenvoudig aan te brengen
  • Vele designmogelijkheden, kleur, matgraad, vulling
  • Voldoen aan de strengste eisen m.b.t. milieu en persoonlijke veiligheid

Logo Loba
 

Loba Productgroepen

Lobadur® 

Watergedragen producten, zoals voegenkit, grondlakken en lakken. Bijvoorbeeld een grondlak die het ontstaan van aanzetten uitsluit of een grondlak met een kleurverdiepend effect. Ook beitsen in diverse moderne kleuren zijn leverbaar om de kleur van een houten vloer te veranderen. Zowel 1-componenten als twee componenten lakken. Verschillende additieven zijn verkrijgbaar om speciale kleureffecten te verkrijgen. 

Lobasol®

Natuurlijke oliën en wassen. Het 2-laags hardwasolie systeem met een beschermende film of de 1-laags oplosmiddelvrije impregneerolie voor het meest natuurlijke effect. Deze beide oliesystemen zijn leverbaar in een transparante versie of in meerdere moderne kleuren.

Lobacare® 

Onderhoudsproducten. Reinigings en beschermingsproducten voor diverse soorten vloeren. Voor het gemakkelijk en effectief reinigen van de vloer zonder deze te beschadigen. Beschermingsmiddelen om de vloer een nog langere levensduur te geven.