text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Professionele reinigingsmachines van Cleanfix.

Professionele reinigingsmachines voor diverse omgevingen waarbij continuïteit en constante kwaliteit onmisbaar zijn. 

 
Cleanfix logo

Zwitserse kwaliteit Cleanfix reinigingsmachines

Cleanfix machiens worden in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Betaalbare, Zwitserse kwaliteit voor iedere professional die zijn werkplaats schoon moet houden. Maiburg biedt naast twee machines diverse accessoires en een stofafzuigunit aan voor optimale reiniging.  

Cleanfix R44/180

De Cleanfix R44/180 is een zware en krachtige éénschijfsmachine (16 inch). Het betreft een allround machine voor alle werkzaamheden zoals boenen, reinigen, oliën, tussenschuren en ondervloerbehandeling. Mede door de de centraal geplaatste motor is de R44/180 een zeer stabiele machine.
 

Cleanfix Floormac PE300

De Cleanfix Floormac PE300 is een boenmachine van 13 inch die speciaal ontwikkeld is voor veeleisende consumenten die hun vloer graag met een professionele machine boenen. Door de degelijke constructie is deze machine ook uitstekend geschikt voor de verhuur aan consumenten. De Floormac is zeer stabiel en mede hierdoor zeer gemakkelijk te bedienen. Buiten het boenen van een wasvloer is de machine ook zeer geschikt voor tussenschuren en het egaal aanbrengen van onderhoudsolie en reinigingsmiddelen.


 

Cleanfix Powerdisc


De Cleanfix Powerdisc 16 inch is een relatief lichte grote éénschijfsmachine. Ideaal voor lichtere werkzaamheden zoals boenen, reinigen, oliën en tussenschuren. Door zijn lichte gewicht is deze stabiele machine zeer gemakkelijk te bedienen. Door de degelijke constructie en het lichte gewicht is de Cleanfix Powerdisc ook uitstekend geschikt voor verhuur aan consumenten.
 

Cleanfix AS05


De Cleanfix AS05 is een stofzuigunit exclusief afzuigring. Ideaal voor het afzuigen van stof tijdens schuren, slijpen en polijsten.