text.skipToContent text.skipToNavigation

Betacryl platen, lijmen en wasbakken.

Betacryl is een materiaal wat voor ongeveer 2/3e deel uit aluminium hydroxide bestaat, wat zorgt voor een bijzondere sterkte. Het andere deel bestaat uit acryl hars en natuurlijke pigmenten om een kwaliteit van hygiëne te garanderen voor contact met voedsel, waterbestendigheid en kleurvastheid voor de gehele levensduur van het product.
Betacryl logo

Geen grenzen aan je creativiteit

Dit solid surface materiaal wordt gebruikt in plaatmateriaal, lijm en producten zoals (opzet)wastafels en afvoerstoppen. Al deze producten kunnen naadloos worden samengevoegd om één prachtig geheel te vormen. Betacryl is vergelijkbaar met natuursteen, maar kan ondanks de consistentie worden vervaardigd met eenvoudige houtbewerkingsmachines. Betacryl is een herstelbaar materiaal en via een eenvoudig thermoforming proces kunnen gebogen oppervlaktes worden gecreëerd. Dit biedt ongekende mogelijkheden aan iedere ontwerper. 

Voordelen van Betacryl

Aangezien Maiburg een ruime collectie aan plaatmateriaal en wasbakken van Betacryl heeft bespaar je tijd en heb je een minimum aan restanten. Maiburg heeft de belangrijkste afmetingen en diktes ruimschoots op voorraad. Dit houdt dus in dat je jouw bestelling de volgende leverdag al in huis kan hebben wanneer je voor 16:00 besteld. Doordat de platen en wasbakken allemaal van dezelfde productie-unit komen, kan je daarom zeker zijn van de kleurgelijkenis. Daarnaast staat Betacryl bekend om de antibacteriële eigenschappen (EUROFIN INT.Certification, de hoge vuurresistentie (B-S1D0 resultaat in EUROCLASS Intern.Certification) en kan het zeer ecologisch worden geproduceerd. Ervaar nu zelf de voordelen van Betacryl en bestel het eenvoudig in de webshop. 

Solid Surface schuren


Ben jij benieuwd hoe je jouw Solid Surface paneel kan schuren naar mat, zijdeglans of hoogglans? Bekijk dan onderstaande instructievideo!
 

Kleuren Betacryl

Hieronder is een overzicht te zien van alle kleuren beschikbaar binnen de Betacryl-collectie. Classic White hebben we in de webshop direct uit voorraad leverbaar. De overige kleuren kunnen snel bij jou worden geleverd, neem hiervoor contact met ons op. 
Betacryl classic white Betacryl alpi white
Betacryl Classic White Betacryl Alpi white
Betacryl old cameo Betacryl igloo white
Betacryl Old Cameo Betacryl Igloo White
Betacryl cloud grey Betacryl concrete grey
Betacryl Cloud Grey Betacryl Concrete Grey
Betacryl vanilla ice Betacryl traditional bone
Betacryl Vanilla Ice Betacryl Traditional Bone
Betacryl butter Betacryl coffee brown
Betacryl Butter Betacryl Coffee Brown
Betacryl night dark Betacryl syrg blue
Betacryl Night Dark Betacryl Surg Blue