text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Acmos.


Al meer dan 50 jaar bewijzen Acmos producten zich in de kunststofverwerkende industrie en in de markten voor glasverwerking, gieterij, houtbewerking en metaalbewerking.

Anti-hechtmiddelen

Acmos biedt diverse anti-hechtmiddelen. De Acmos 100-2450 is geschikt voor bijna alle lijmen, kantenaanlijmmachines en verwarmingsplanten en is ideaal voor het gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen aangezien het in sprayvorm wordt aangebracht. De Acmos 1124 B is een anti-hechtmiddel voor ureum-, melaminehars en PVAC-lijmen en wordt onder andere gebruikt voor het persen van gefineerde oppervlakken. Dit hechtmiddel is olie- en siliconenvrij, kleeft niet aan de pers en lijmresten kunnen eenvoudig worden verwijderd. De Acmos 1124 B is neutraal voor het te behandelen materiaal en is verdraagzaam met de huid.  

Scheidingsmiddelen

Acmos 82-2405 heeft een uitstekende scheidende werking en is probleemloos te verwerken. Geschikt voor polyester- en epoxyharsen, PMMA en polyurethanen, voor het modelleren. Het middel bevat geen FCKW maar propaan/butaan als drijfgas. 

Glijmiddelen

Tenslotte heeft Acmos Waxilit glijmiddelen voor onder andere glijrails, scharnieren en houtbewerkingsmachines waarbij hout over metaal glijdt. De glijmiddelen verhinderen voor een tijd de hars- aantasting/aanslag bij machines. Gegarandeerd een goede glijwerking, waarbij pompen, leidingen en sproeiers niet verstopt raken.


 
Acmos