text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Abet Laminati HPL.

Abet Laminati, opgericht eind jaren vijftig, is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van HPL. De zeer uitgebreide collectie van Abet Laminati wordt gevormd door een eindeloos aantal producten met verschillende kenmerken, esthetische eigenschappen en functies. Abet Laminati heeft altijd de nadruk gelegd op de relatie tussen design en cultuur. 

In de loop der jaren heeft Abet Laminati zijn HPL verbeterd door nieuwe decors en structuren te onderzoeken die nieuwsgierigheid en emoties kunnen opwekken en inspiratie geven voor mooie interieur projecten. In de afgelopen 60 jaar heeft Abet Laminati altijd veel belang gehecht aan wensen uit de markt en culturele veranderingen. Ook is het blijven investeren in technologie en creativiteit. Abet Laminati werkt continu aan het productimago om originele en verschillende producten aan te bieden waarbij de collectie voortdurend uitgebreid wordt.

Abet Laminati

Abet stock collection

Abet Laminati is de ideale combinatie tussen kwaliteit en design. De uitgebreide collectie van Abet laminati wordt gepresenteerd in diverse series. Van de de serie Colours met zijn veelvoud in unikleuren tot de zeer natuurlijke houtdecors uit de Legni-serie. Ook is het mogelijk om je eigen ontwerp digitaal te laten verwerken in jouw unieke plaat HPL. Alle decors die je in deze collectie aantreft, liggen standaard op voorraad op één van de logistieke hubs van Abet in Europa en zijn dus per direct beschikbaar naast de ruim 100 voorraaddecors bij Maiburg. Met deze totale grijpcollectie bieden wij ontwerpers, partners en verwerkers de mogelijkheid om uit honderden decors te kiezen die per direct klaar staan voor levering!

Om ook de actuele vraag vanuit de markt naar een ultramatte structuur te kunnen beantwoorden, heeft Abet Laminati de Polaris in haar programma. De naam Polaris heeft betrekking op het rustgevende licht van de poolster. De Polaris collectie kenmerkt zich aan een oppervlak dat beschikt over kwaliteit met een hoge kras- en hittebestendigheid en er blijven geen vingerafdrukken achter. 

Met Maiburg als jouw Abet Laminati-dealer vertellen we je graag alles over de producten en de actuele collecties van Abet Laminati. Mocht je meer informatie nodig hebben over de producten, dan helpen we je graag persoonlijk. Maiburg geeft graag advies op maat. Om monstermateriaal van Abet aan te vragen kan je contact opnemen met onze monsterservice.
 

Abet Laminati Polaris

Polaris is onderdeel van de Abet Laminati collectie. Van deze collectie zijn diverse artikelen uit voorraad beschikbaar bij Maiburg in de afmeting 3050 x 1300 x 0,9mm.

Voordelen:

  • Anti-vingerafdrukken
  • Krasbestendig
  • Hittebestendig
  • Stootvast

 

Abet Laminati HPL

Abet Laminati HPL

Wil je Abet HPL persen op basismateriaal? Dan ben je bij Maiburg op het juiste adres! Al vanaf een paar werkdagen kunnen de producten bij je worden geleverd. Verder kunnen wij ook andere plaatbewerkingen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zagen, boren, frezen, persen en kantverlijmen. Profiteer dus nu van onze grote voorraad aan HPL van Abet Laminati, we hebben meer dan 100 producten online staan.

Overzicht Abet Laminati Structuren

ClimbMatte, onregelmatige steenstructuur
CrossGrove, onregelmatige houtstructuur, dwars op de nerf
GraindwoodGrove houtnerf, waarin mat en glans worden gecombineerd
HolzMatte houtstructuur met lichte nerf
Luc-2Krasvaste hoogglans
LucidaHoogglans
LonglineOnregelmatige ribbel
MicrolineFijne, strakke ribbel
MilerigheRibbel in de breedte van de plaat

Overzicht Abet Structuren

MorbidaZijdeglans
NutshellLichte houtnerf
PapierMatte structuur met uitstraling van papier
RootGrove, onregelmatige houtstructuur, in de lengte van de nerf
SatinLicht geborsteld metaal
SatinataGeborsteld metaal
SeiMatglanzende, lichte sinaasappelstructuur
Sei DueMatte structuur
SoftUltra matte structuur