text.skipToContent text.skipToNavigation

Abet Laminati.

Abet Laminati, opgericht eind jaren vijftig, is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van HPL. De zeer uitgebreide collectie van Abet Laminati wordt gevormd door een eindeloos aantal producten met verschillende kenmerken, esthetische eigenschappen en functies. Abet Laminati heeft altijd de nadruk gelegd op de relatie tussen design en cultuur. 

In de loop der jaren heeft Abet Laminati zijn HPL verbeterd door nieuwe decors en structuren te onderzoeken die nieuwsgierigheid en emoties kunnen opwekken en inspiratie geven voor mooie interieur projecten. In de afgelopen 60 jaar heeft Abet Laminati altijd veel belang gehecht aan wensen uit de markt en culturele veranderingen. Ook is het blijven investeren in technologie en creativiteit. Abet Laminati werkt continu aan het productimago om originele en verschillende producten aan te bieden waarbij de collectie voortdurend uitgebreid wordt.


Abet Laminati Logo

Abet collectie 2019 - 2021

Abet Laminati is de ideale combinatie tussen kwaliteit en design. De uitgebreide collectie van Abet laminati wordt gepresenteerd in diverse series. Van de de serie Colours met zijn veelvoud in unikleuren tot de zeer natuurlijke houtdecors uit de Legni-serie. Ook is het mogelijk om je eigen ontwerp digitaal te laten verwerken in jouw unieke plaat HPL.

Om ook de actuele vraag vanuit de markt naar een matte structuur te kunnen beantwoorden, heeft Abet Laminati de Polaris in zijn programma. De naam Polaris heeft betrekking op het rustgevende licht van de poolster. De Polaris collectie kenmerkt zich aan een oppervlak dat beschikt over kwaliteit met een hoge kras- en hittebestendigheid en er blijven geen vingerafdrukken achter. 

Met Maiburg als jouw Abet Laminati dealer vertellen we je graag alles over de producten en de actuele collecties van Abet Laminati. Mocht je meer informatie nodig hebben over de producten, dan helpen we je graag persoonlijk. Maiburg geeft graag advies op maat. Om monstermateriaal van Abet aan te vragen kan je contact opnemen met onze monsterservice.
 

Plakservice en snelle levering

Wil je Abet HPL persen op basismateriaal? Dan ben je bij Maiburg op het juiste adres! Binnen 3 tot 5 werkdagen kunnen de producten bij je worden geleverd. Verder kunnen wij ook andere plaatbewerkingen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zagen, boren, frezen, persen en kantverlijmen. Profiteer dus nu van onze grote voorraad aan HPL van Abet Laminati, we hebben meer dan 100 producten online staan.

Abet Kleuren

Hier is een overzicht te zien van alle beschikbare kleuren.

Abet Laminati Polaris

Polaris is onderdeel van de Abet Laminati. Van deze collectie zijn de volgende artikelen beschikbaar in de webshop van Maiburg: Afmetingen:
3050 x 1300 mm

Voordelen:

  • Anti-vingerafdrukken
  • Krasbestendig
  • Hittebestendig
  • Stootvast

 

Abet-Polaris

Overzicht Abet Structuren

Climb Matte, onregelmatige steenstructuur
Cross Grove, onregelmatige houtstructuur, dwars op de nerf
Graindwood Grove houtnerf, waarin mat en glans worden gecombineerd
Holz Matte houtstructuur met lichte nerf
Luc-2 Krasvaste hoogglans
Lucida Hoogglaans
Longline Onregelmatige ribbel
Microline Fijne, strakke ribbel
Milerighe Ribbel in de breedte van de plaat

Overzicht Abet Structuren

Morbida Zijdeglans
Nutshell Lichte houtnerf
Papier Matte structuur met uitstraling van papier
Root Grove, onregelmatige houtstructuur, in de lengte van de nerf
Satin Licht geborsteld metaal
Satinata Geborsteld metaal
Sei Matglanzende, lichte sinaasappelstructuur
Sei Due Matte structuur
Soft Ultra matte structuur