text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

PU-lijmen leder.

Plastocoll 1301

Plastocoll-1351
Polyurethaan zolenlijm met hoge aanvangshechting en de goede hechting op rubbermateriaal - zowel als 1K en als 2K-lijm (met harder of 2920 voor veiligheidsschoenen) te verwerken.

Toepassing:
Contactlijm bestaande uit twee componenten voor het verlijmen van TR-, PVC-, polyurethaan-, TPU-, EVA-, crêpe-, leer- en rubberzolen op lederschachten, evenals op schachten van poromerisch materiaal volgens de activeermethode. PLASTOCOLL 1301 wordt gekenmerkt door de hoge aanvangshechting en de goede hechting op rubbermateriaal. 

Plastocoll 1350

Plastocoll-1355
Polyurethaan voorstrijk - zowel als 1K en als 2K te verwerken. Voor het uitharden van absorberend zoolleder en bovenleer alsmede als primer tegen leervet en weekmakers.

Plastocoll 1355

Plastocoll-1355
Polyurethaan zolenlijm - zowel als 1K en als 2K-lijm te verwerken.

Toepassing:
Contactlijm bestaande uit één component voor het verlijmen van TR-, PVC-, polyurethaan-, TPU-, EVA-, crêpe-, leer- en rubberzolen op lederschachten, evenals op schachten van poromerisch materiaal volgens de activeermethode. PLASTOCOLL 1355 is bijzonder geschikt voor het verlijmen van functiemembranen en kan door toevoeging van hardingsmiddel H of hardingsmiddel 2920 ook als tweecomponentenlijm worden verwerkt.

Harder H

Harder-H
De Harder H is een verharder voor polychloropreen- en PU-lijm.
 

Plastocoll 461

Plastocoll-461
De Plastocoll 461 is zolenlijm. Zowel als 1- als 2-componentenlijm te verwerken.