text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Smeermiddelen.


 

Waxilit 22-30 P


Waxilit-22-30-P

WAXILIT 22-30 P is een glijmiddel voor houtbewerkingsmachines

Verwerking:
WAXILIT 22-30 P is niet geschikt voor pompverwerking, doch voor handmatige opbreng. Afhankelijk van de houtsoort de hoeveelheid doseren. WAXILIT 22-30 P veroorzaakt geen vlekken. Storingen bij beitsen, lakken of lijmen zijn niet bekend. 


 

Waxilit 22-71 F


Waxilit-22-71-F

WAXILIT 22-71 F is een silicone-vrij glijmiddel voor houtbewerkingsmachines, die met een automatisch opbrengsysteem zijn uitgerust. WAXILIT 22-71 F garandeert een goede glijwerking, waarbij pompen, leidingen en sproeiers niet verstopt raken. 

Verwerking:
Het voorraadreservoir van de pomp vullen met WAXILIT 22-71 F. Het glijmiddel kan ook met een handpistool (liefst metaal) worden verwerkt. Afhankelijk van de houtsoort de hoeveelheid doseren. Bij zacht hout weinig en bij hardhout meer glijmiddel toedienen. WAXILIT 22-71 F veroorzaakt geen vlekken. Storingen bij beitsen, lakken of lijmen zijn niet bekend. Voor de verwerking van nat-, ver- en grof hout is er een andere uitvoering.

Waxilit 22-74


Waxilit-22-74

WAXILIT 22-74 is een silicone-vrij glijmiddel voor houtbewerkingsmachines, die met een automatisch opbrengsysteem zijn uitgerust. WAXILIT 22-74 garandeert een goede glijwerking, waarbij pompen, leidingen en sproeiers niet verstopt raken. 

Verwerking:
Het voorraadreservoir van de pomp vullen met WAXILIT 22-74. Het glijmiddel kan ook met een handpistool (liefst metaal) worden verwerkt. Afhankelijk van de houtsoort de hoeveelheid doseren. Bij zacht hout weinig en bij hardhout meer glijmiddel toedienen. WAXILIT 22-74 veroorzaakt geen vlekken. Storingen bij beitsen, lakken of lijmen zijn niet bekend. Voor de verwerking van nat-, ver- en grof hout is er een andere uitvoering. 

Waxilit Spray 22-2411


Waxilit-22-2411
WAXILIT 22-2411 is een silicone-vrij glijmiddel voor houtbewerkingmachines, waarmee moeilijk bereikbare plaatsen te behandelen zijn. Verhindert voor korte tijd de hars- aantasting/aanslag bij machines.

Toepassing:
Goed geschikt voor kleinere houtberwerkingmachines en moeilijk bereikbare plaatsen. Te gebruiken op alle plaatsen waar wrijving van metalen en hout kan optreden. Zoals bij zaag- frais- en vlakvandikte machines, maar ook in glijgoten, bij schuifdeuren, lades, rolluiken etc. Is direct werkzaam en laat geen sporen of vlekken na. Storingen bij beitsen, lakken, verven en/of lijmen zijn niet bekend.