text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Kantenschuurmachine.

Naast het schuren van de grote vlakken van een houten vloer heeft Lägler ook machines in het programma speciaal voor het schuren van de randen van de vloer. Het is immers niet mogelijk om met grote schuurmachines zoals bijvoorbeeld de Hummel of de Trio dicht bij de randen te komen.

Lägler heeft 2 verschillende kantenschuurmachines in het programma om de randen van de vloer perfect te kunnen schuren. Naar keuze kunnen de randen met een schijf diameter 178 mm of 150 mm geschuurd worden. Er is zelf een mogelijkheid om de hoeken te schuren met een schijf met een diameter van slechts 61 mm. Beide Lägler schuurmachines hebben de unieke robuustheid die alleen Lägler leveren kan.

Lägler vloerschuurmachines

Lägler® ontwerpt en verbeterd al meer dan 50 jaar de alom bekende schuurmachines. Door de topkwaliteitsnorm en alle technische innovaties is Lägler® 's werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van vloerschuurmachines.

Lägler vloerschuurmachines voordelen:
  • Gebruiksgemak
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen

Advies nodig voor de juiste kantenschuurmachine?

Advies nodig of vragen over onze kantenschuurmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en uitgebreide informatie.

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)416 566 540
E-mail: verkoop@lecol.nl


 

Lägler Unico 230 kantenschuurmachine

De enige kantenschuurder die op een condensator werkt en dit is een enorm voordeel. Je moet niet steeds hopen dat de koolborsteltjes niet op zijn en dat je op die manier de motor beschadigd, nee dit is een machine waar je zorgeloos mee aan de slag kan. Er bestaan 2 verschillende neus lengtes in, namelijk 105mm en 230mm en steeds met dezelfde 178mm grote schuurschijven. Er is ook een mogelijkheid om met de machine staand te werken.
  Lägler Unico 230 kantenschuurmachine


 

Lägler Flip schuurmachine

Deze compacte 9,8kg zware kantenschuurder heeft 3 mogelijke neus lengtes, namelijk 155mm en 315mm en dan een 225mm lang hoesvoorzetstuk. Deze laatste is enkel om kleine hoekjes bij te werken en niet geschikt voor oppervlakte door het hoge toerental. Grote voordeel van deze machine is dat de schuurschijven een diameter hebben van 150mm met uitzondering van het hoek voorzetstuk 61mm. Let op deze motor heeft wel koolstofborsteltjes en heeft dus frequenter onderhoud nodig.
  Lägler Flip schuurmachine met lang voorzetstuk