text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

HPL Plakken.

Maiburg heeft een zeer ruim voorraadprogramma geselecteerd wat zij binnen 24 uur uit eigen magazijn rechtstreeks aan jou kan leveren. In totaal kun je meer dan 1200 kleuren, decors, designs en structuren rechtstreeks uit voorraad geleverd krijgen, beplakt op diverse dragermaterialen zoals MDF, spaanplaat, multiplex en ECOBoards.

Plakprijs opvragen?

De prijs voor het dubbelzijdig plakken van plaatmateriaal is al mogelijk vanaf €6.00 per m2. Bij toename van het aantal platen wordt er een korting toegepast. Dit verschilt per m2 en aantal platen.
  1. Vul het onderstaande formulier in met de gewenste HPL (bovenzijde en onderzijde + drager)
  2. Onze verkoop binnendienst gaat voor je aan de slag
  3. Per mail / telefoon ontvang je van ons het prijsvoorstel
Aandachtspunten:
Belangrijk is dat de afmetingen van de drager en de HPL overheen komen.
Daarnaast moeten de HPL bovenzijde en HPL onderzijde dezelfde dikte hebben.

Plaatmateriaal met HPL

Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart je enorm veel tijd en dus kosten. Door middel van verlijming kunnen diverse materialen 1- of 2-zijdig opgedikt of bekleed worden met bijvoorbeeld een HPL-laag. Hoe meer platen je laat beplakken, hoe goedkoper de prijs per plaat zal worden. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden. Ontzorgen doen we graag. Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn dan ook afgestemd op HPL in 3050x1300mm en 4100x1300mm, om zaagverlies te voorkomen. Wij leveren ook diverse dragers en HPL standaard uit voorraad op groot formaat in 2800x2070mm.

Heb je vragen of wil je graag advies? Geen probleem, wij helpen je graag. Neem contact op met een van onze product specialisten.
 

HPL lijmen

100% formaldehydevrije HPL verlijming.
Voor het lijmen van HPL gebruiken wij in onze productie Rakoll 4933; een PVAc-lijm welke 100% formaldehydevrij is. Dus als je bij onze persservice tevens kiest voor een basismateriaal met een zeer lage formaldehyde-emissie dan is het resultaat een paneel met de laagst mogelijke emissie. Een extra toegevoegde en gezonde keuze. Wil je meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bij Maiburg kunt u alleen bestellen als een zakelijke klant.