text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Duropal exterieur plaatmateriaal.

Pfleiderer Premium Kwaliteit nu ook voor exterieur plaatmateriaal. Met Duropal HPL Compact Exterior breidt deze topleverancier het assortiment uit met een optisch aantrekkelijke en bestendige compacte plaat voor buitengebruik. Het hoogwaardige compacte laminaatmateriaal onderscheidt zich door hoge UV- en weersbestendigheid en een excellente verwerkbaarheid. Maiburg is exclusief dealer in de BeNeLux voor dit product.

Duropal Exterior compact heeft een bijzonder hoogwaardige compacte coatinglaag en onderscheidt zich door een hoge UV- en weersbestendigheid – overeenkomstig de klasse EDS/EGS volgens EN 438-6 – evenals excellente verwerkbaarheid.

Decoren Duropal Exterior

Een van de voordelen van Duropal Compact Exterior is het brede aanbod aan decors. Duropal HPL Exterior wordt in een breed scala aan uni-decors geproduceerd en kunnen perfect gecombineerd worden met andere producten van Pfleiderer- interieur en exterieur. In onze webshop hebben wij de vijf meest populaire decors op voorraad, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Hieronder vind je de huidige Duropal Exterior collectie. Op verzoek bieden wij ook andere decorvarianten aan. Neem hiervoor contact met ons op

 
 

Voordelen in verwerking en producteigenschappen:

  • UV-bestendig
  • Oplosmiddelvrij
  • Hoge weerbestendigheid
  • Robuust
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Hoogwaardig oppervlak
  • Zeer goede verwerkbaarheid door speciale productopbouw
  • Efficiënte afval-optimalisatie

Toepassingsgebieden: Duropal Exerior compact voldoet aan de hoogste eisen voor de UV-bestendigheid van het oppervlak en is door zijn hoge mechanische sterktewaarden en vormgevingsvrijheid bij uitstek geschikt voor gebruik buitenshuis, bijv. als tuinmeubilair, schermen, dakonderbouwen, dakkapellen, balkons of speeltoestellen. Zeker wanneer hoge eisen worden gesteld aan robuustheid, weerbestendigheid en eenvoudige reiniging.

Interesse in het Duropal Exterior programma? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! 


Handtekening Anton Verhoeks                                   
Anton Verhoeks
Adviseur exterieur plaatmateriaal

06 83 99 76 46
verkoop@maiburg.nl
 

Volkern plaatmateriaal

Duropal Compact Exterieur wordt ook wel gezien als volkern plaatmateriaal. Dit wordt ook wel Trespa genoemd. Volkern is de verzamelnaam van kunststof plaatmateriaal wat is opgebouwd uit lagen kraftpapier die zijn geïmpregneerd met thermohardende harsen die zijn versterkt met cellulosevezels. Het voordeel hiervan is dat de platen weer-, vocht- en UV-bestendig zijn, waardoor het ideaal is om platen voor buiten te gebruiken.

De HPL van Duropal Compact Exterior zijn aan één of twee zijdes gelakt en hebben een compacte zwarte kern. Tweezijdig gelakte platen zijn ideaal voor bijvoorbeeld de bouw van dakkapellen omdat hierdoor minder zaagafval ontstaat.