text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Circulair productieproces met Maiburg en Pfleiderer.

Maiburg besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Met Maigreen en onze MAIGREEN-brochure geven we bijvoorbeeld transparante informatie over certificeringen en de milieu-impact van producten. Al jaren haalt Maiburg verpakkingsmateriaal zoals vaten en dekplaten retour op voor hergebruik. Als Founding Partner is Maiburg verbonden aan INSIDE/INSIDE; dé onafhankelijke tool voor een duurzaam interieur.

Onder ons eigen label Maigreen zijn wij de afgelopen jaren actief betrokken in het creëren van het circulaire productieproces. Marktleider Pfleiderer werkt hier al jaren aan mee omdat ze overtuigd zijn van het circulaire gedachtegoed. Van afval weer grondstof maken voor nieuwe spaanplaten.

Om je te ondersteunen met het actief recyclen van resthout kan Pfleiderer met haar partner Greenwaste een container plaatsen bij jou op locatie die maandelijks geleegd wordt. Het bij jou ingezamelde resthout wordt vervolgens door partner HDF gecontroleerd, gereinigd en geschikt gemaakt voor hergebruik in de productie. Deze grondstof wordt door Pfleiderer verder bewerkt en gebruikt voor de productie van nieuwe spaanplaten. Deze spaanplaten hebben een vertrouwde kwaliteit en producteigenschappen.  

Word jouw bedrijf onderdeel van ons circulaire proces?

Ga jij samen met Maiburg, Pfleiderer en haar vertrouwde partners voor een circulair productieproces? Laat het ons direct weten door een e-mail te sturen naar maigreen@maiburg.nl. Wij brengen je graag in contact!

circulair productieproces