text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Boenmachine houten vloer.

De boenmachines die wij aanbieden zijn “allrounders” die voor heel veel werkzaamheden in de vloerenindustrie gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het opboenen van boenwas. Maar ook uitstekend te gebruiken voor schoonmaken, verwijderen onderhoudslagen, aanbrengen vloerolie, schuren van ondervloeren en egalisatielagen, tussenschuren van laklagen en polijsten van geschuurd hout. De boenmachine van Lägler is een zware boenmachine, uitstekend geschikt voor het zware werk, denk aan het schuren van ondervloeren. De Cleanfix boenmachines zijn vooral geschikt voor het wat lichtere werken boven op de vloer.

Lägler vloerschuurmachines

Lägler® ontwerpt en verbeterd al meer dan 50 jaar de alom bekende schuurmachines. Door de topkwaliteitsnorm en alle technische innovaties is Lägler® 's werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van vloerschuurmachines.

Lägler vloerschuurmachines voordelen:
  • Gebruiksgemak
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen

Cleanfix éénschijfmachines

Cleanfix heeft professionele boenmachines voor diverse omgevingen waarbij continuïteit en constante kwaliteit onmisbaar zijn. De machines worden in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Betaalbare, Zwitserse kwaliteit voor iedere professional die zijn werkplaats schoon moet houden.

Advies nodig voor de juiste boenmachine?

Advies nodig of vragen over onze boenmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en uitgebreide informatie.

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)416 566 540
E-mail: verkoop@lecol.nl


 

Lägler Single Eenschijfs schuurmachine en boenmachine ineen

Deze 16” inch of 406mm grote Éénschijfsmachine van 45 kg kan uitgebreid worden met een extra gewicht van 20kg, waardoor hij ook geschikt is om te schuren en niet enkel om te polijsten. Er bestaan ook nog accessoires om lijmresten te verwijderen van de dekvloer. Ook geschikt voor het schuren van egaline, tegelvloeren etc..
  Lägler_Single_Eenschijfs_schuurmachine_en_boenmachine_ineen

Cleanfix R44180

De Cleanfix R44180 is een 16” inch of 406mm grote Éénschijfsmachine van 34kg met een toerental van 180rpm. Deze machine is oorspronkelijk bedoeld om de vloer te poetsen met een pad maar heeft veel meer mogelijkheden zoals het polijsten van houten vloer, het tussenschuren van lakvloeren, het ontvetten en reinigen van tegelvloeren en het schuren van egaline. Er bestaat een mogelijkheid om deze machine te verzwaren met een gewicht van 8kg dat onder de bodemplaat geschroefd wordt, zodat je dit er steeds onder hebt.
  R44/180_Cleanfix_eenschijfsmachine

Cleanfix Floormac PE300

De Cleanfix Floormac PE300 is een 13” inch of 330mm grote Éénschijfsmachine die ideaal is voor mensen met een groot vloeroppervlak die regelmatig de vloer willen boenen of voorzien van een onderhoudsolie. Vooral particulier gebruik.
  PE300_Cleanfix_Floormac_boenmachine