text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Bandschuurmachine vloer.

Om grote vlakken snel en efficiënt vlak te kunnen schuren is een bandschuurmachine een must. Niet alleen wordt de vloer vlak geschuurd maar ook worden de afwerkingslagen (lak of olie) gemakkelijk verwijderd. De Hummel bandschuurmachine is al decennia lang de best verkochte bandschuurmachine ter wereld. En niet voor niets, het is de meest degelijke en onderhoudsvriendelijke die er is. De precisie van alle onderdelen (die hoofdzakelijk door Lägler zelf geproduceerd worden) is ongeëvenaard. Dat staat garant voor accuraat schuren zonder trillingen, voor het beste resultaat. Al die jaren is de Hummel steeds geüpdatet om de machine steeds veiliger en efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Hiermee voldoet deze machine aan de modernste eisen.

Lägler vloerschuurmachines

Lägler® ontwerpt en verbeterd al meer dan 50 jaar de alom bekende schuurmachines. Door de topkwaliteitsnorm en alle technische innovaties is Lägler® 's werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van vloerschuurmachines.

Lägler vloerschuurmachines voordelen:
  • Gebruiksgemak
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen

Advies nodig voor de juiste bandschuurmachine?

Advies nodig of vragen over onze bandschuurmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en uitgebreide informatie.

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)416 566 540
E-mail: verkoop@lecol.nl


 

Lägler Hummel Bandschuurmachine

Deze 79kg zware bandschuurmachine met een bandbreedte van 200mm bij 750mm is uitermate geschikt voor het vlakschuren van parketvloeren. Deze machine bestaat reeds meer dan 50 jaar en de onderdelen voor de oudste machines zijn nog steeds te verkrijgen, daarom is dit ook de meest populaire in zijn soort. Alle onderdelen zijn nog massief en niet zoals bij veel producten met de tijd vervangen door lichtere en minder sterke alternatieven.
  Lägler Hummel bandschuurmachine


 

Lägler Hummel Bandschuurmachine met LED-lamp

Lägler Hummel bandschuurmachine is de meest bekende schuurmachine ter wereld. Het was de eerste schuurmachine met een eindlozeband. Nu ook verkrijgbaar met LED-lamp. Geschikt voor het schuren van houten vloeren, zowel voor kleine als (zeer) grote vloeroppervlakken. Geeft altijd een goed eindresultaat, ook op moeilijke vloeroppervlakken en is ook geschikt voor speciale toepassingen zoals: schaatsbanen en bepaalde kunststof projectvloeren.
Lagler hummel bandschuurmachine met led lamp