text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Vloeren promotiematerialen

Maiburg levert je een compleet aanbod aan materialen en technieken die stuk voor stuk uitblinken door duurzaamheid kwaliteit en effectiviteit. Naast schuurmaterialen, plaatmaterialen, lijmen en alles voor het leggen, afwerken en onderhouden van een goede vloer leveren wij je de daarbij benodigde gereedschappen en hulpmaterialen zoals, beschermingsartikelen, verharders, poets- en, reinigingsmiddelen.

Schuurmaterialen

Het complete en hoogwaardige assortiment Sia schuurmaterialen en polijstmaterialen is zeer uitgebreid. De materialen in dit assortiment, hebben ieder haar eigen toepassing en marktsegment waarvoor deze geschikt zijn. Zo hebben wij voor elke toepassing het juiste materiaal beschikbaar. De diversiteit in kwaliteiten, beschikbare groftes, gatenpatronen en toepassingen is dan ook erg groot.

Plaatmateriaal

Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Maiburg ontzorgt je graag door diverse plaatbewerkingen van je over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten ronden we snel, stipt en nauwkeurig af. In o.a. interieurbouw, decorbouw en standbouw verrichten we dagelijks verschillende opdrachten, met zowel serie- als stuksproductie. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

Lijmen

Maiburg is specialist op het gebied van lijm en lijmtechniek voor met name de hout-, verpakkings-, papierverwerking, leder- en polyetherverwerkende industrie en kenmerkt zich door een klantgerichte instelling. Nooit misgrijpen door een perfecte onderlinge afstemming en timing. Dat geeft het enige juiste resultaat. Teamwork en vertrouwen zijn van cruciaal belang voor hoogstaande prestaties. Een vanzelfsprekendheid die zeker ook opgaat voor de verlijming van materialen!

Lecol

Duurzame producten zorgen voor een betrouwbare, veilige en tijdbesparende installatie voor een natuurlijke afwerking en gemakkelijk onderhoud. Voor alle typen houten vloeren, flexibele vloerbedekking zoals tapijt, design-PVC, linoleum, vinyl en kurk.