string(164) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'lak---olie---was' ORDER BY modules_description"
LECOL - Afwerking van houten vloeren en parket

Lak, olie & was voor houten vloeren en parket

Voor de afwerking van een houten vloer of parket zijn er verschillende mogelijkheden: lak, olie of was. Lecol beschikt over al deze producten onder het merk LOBA. Het assortiment afwerkingsproducten voor houten vloeren en parket bestaat uit:

 • Lak

  Lak

  Lecol beschikt over een compleet watergedragen aflaksysteem onder het merk LOBADUR®. Het systeem bestaat uit een primer en een aantal aflakken. Voor elk wat wils. Met de LOBADUR®-lakken werkt u 100% aanzetvrij en krijgt u de mooiste lakvloer! Sinds kort hebben we een onzichtbare lak onder de naam LOBADUR® HS 2K Invisible ProTect AT in het assortiment erbij zitten. Afwerking met de uitstraling van olie, maar met de bescherming van en lak!

  Bekijk assortiment Lak
 • Olie

  Olie

  Voor een zeer natuurlijke uitstraling kan een vloer worden geïmpregneerd met olie. Hiervoor hebben wij de LOBASOL® HS Akzent 100 Oil (1K) en de LOBASOL® HS 2K ImpactOil (2K), een nieuwe generatie impregneeroliën, die veel unieke voordelen biedt. Na impregnering hoeft de vloer door de parketteur niet verder worden afgewerkt, maar kan na enige tijd het onderhoud met olie door de klant worden gestart. Voor nog meer kleurverdieping is er de LOBASOL® PreTone in 5 verschillende kleuren.

  Bekijk assortiment Olie
 • Was

  Was

  Voordat een vloer kan worden afgewerkt met was (met de Lecol Balsem) dient deze te worden geïmpregneerd. Hiervoor hebben wij de LOBASOL® HS Akzent 100 Oil (1K) en de LOBASOL® HS 2K ImpactOil (2K), een nieuwe generatie impregneeroliën, die veel unieke voordelen biedt. Na impregnering hoeft de vloer door de parketteur niet verder worden afgewerkt, maar kan na enige tijd het onderhoud met was door de klant worden gestart. NB. de voorbewerking is gelijk aan "afwerking met olie".

  Bekijk assortiment Was

 

 

Wilt u meer informatie over een van onze lak / olie / was, of wenst u een informatiefolder aan te vragen?