text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Tapes en folies.

Maiburg onderscheidt zich door het leveren van een breed scala aan tape en folie van topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Wij zijn een specialist op het gebied van (technische) tapes en folies. Met onze betrouwbare oplossingen en uitstekende service ondersteunen we onze klanten bij het optimaliseren van hun processen en verbeteren van hun producten. Wij hebben direct contact met fabrikanten zoals o.a. Tesa en we kunnen daardoor specifieke oplossingen en kwalitatief hoogwaardige tapes leveren voor zeer veel toepassingen. Door onze directe contacten met fabrikanten kunnen we dat doen tegen scherpe prijzen.

Maiburg heeft daarnaast een tape van absolute topkwaliteit: Gold Tape. Dit is een speciale washi tape van Japans rijstpapier. Deze Gold Tape zorgt voor strakke lijnen en afscheidingen en laat geen lijmresten achter. Door langere vezels en speciale topcoating uitstekend bestand tegen inscheuren bij verwijdering.

Onze specialisatie is met name gericht op het leveren van tape en folie voor een breed spectrum aan verftoepassingen, voor montagedoeleinden en voor de verpakkingsindustrie. Naast de standaard afmetingen kunnen we snel klantspecifieke afwijkende afmetingen leveren. Deze “specials” zijn verkrijgbaar in beperkte aantallen en tegen betaalbare prijzen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!


 
  tesa
Geert-Jan Wes
Salesmanager Schuurtechniek