string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'unilin' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Unilin; for smart living.

Unilin ClicWall®

Uniek wandbekledingsysteem

Maiburg in Nederland distributeur van ClicWall®. Een zeer innovatief wandbekledingsysteem van Unilin gebaseerd op de unieke Uniclic®-technologie die u in de Quickstep-laminaatdelen terug vindt.

 

ClicWall is het revolutionaire MDF-wandbekledingsysteem van UNILIN met de gepatenteerde Uniclic® technologie. De panelen klikken snel en eenvoudig in elkaar en zo is ClicWall tot 5 keer sneller dan meer traditionele wandbekledingmaterialen zoals gipsplaten. Bovendien wordt een nagenoeg naadloos resultaat bekomen en is de wand onmiddellijk en duurzaam afgewerkt door de gemelamineerde toplaag in een breed gamma kleuren en decors.

Heeft u graag de vrijheid om ClicWall naar eigen wens af te werken? Dit kan perfect met ClicWall Deco. Op basis van de standaard ClicWall is ClicWall Deco afgewerkt met een lakdraagfolie. Zo kan u uw wand zelf afwerken met verf, vliesdoek en behangpapier.

Maiburg biedt u tot slot de mogelijkheid om Clicwall te voorzien van een print volgens geheel eigen uniek ontwerp. De mogelijkheden daarvan worden slechts beperkt door uw eigen creativiteit.   

Brochure Unilin ClicWall®

Zie ook onze uitgebreide productpagina