Unilin

Twee grote merken samen op weg. Formica® en Unilin crëeren samen de Formica® Unilin collectie: een volledig assortiment High Pressure Laminate (HPL) en gemelamineerd spaanplaat (melamine), met complementaire designs en texturen, die samen hoogwaardige oplossingen vormen voor elk interieurproject. Samen bieden deze materialen een oplossing voor elke toepassing.

 

Formica-Unilin collectie een perfecte koppeling 

Maiburg uw Formica-Unilin dealer

Wij kunnen u alles vertellen over de Formica-Unilin producten en actuele design collectie. Op deze webpagina vindt u al veel informatie. Graag informeren wij u persoonlijk. Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor monstermateriaal kunt u bij ons terecht. 

 

Snelle levering

Profiteer van de grote Formica-Unilin voorraad

  • Complete FUC-collectie van 103 kleuren/decors in HPL, afmeting 3050 x 1300mm
  • Complete FUC-collectie van 103 kleuren/decors in gemelamineerd spaanplaat, afmeting 2800 x 2070mm, in dikte 18mm
  • 19 kleuren/decors ook in gemelamineerd spaanplaat, dikte 10mm
  • Gemelamineerd MDF leverbaar in afmeting 2800 x 2070mm, in de diktes 12 tm 22mm 

Bijpassend ABS-kantenmateriaal uit voorraad leverbaar.
Ook een ruim voorraadassortiment basismateriaal om Formica®-HPL op te verlijmen.

 

Plakservice; levertijd 3-5 werkdagen

Ook voor het persen van Formica-HPL op basismateriaal zit u goed bij Maiburg

Verder kunnen wij ook andere plaatbewerkingen uitvoeren zoals: zagen, boren, frezen, persen, kantverlijmen.

 

 

Uniek wandbekledingsysteem

Maiburg in Nederland exclusief distributeur van ClicWall®. Een zeer innovatief wandbekledingsysteem van Unilin gebaseerd op de unieke Uniclic®-technologie die u in de Quickstep-laminaatdelen terug vindt.

 

  
Het UNILIN-leveringsprogramma bestaat uit de volgende productgroepen: 

Formica®-Unilin collectie

UNILIN ontwikkelde samen met het gerenommeerde Formica® de collectie Formica®-Unilin. De unieke lijn van kleuren en tekeningen bespeelt het hele scala van decors, van traditionele houtreproducties en uni-kleuren tot meer gedurfde designontwerpen. Die uitzonderlijke kleurkoppeling verenigt het beste van twee werelden, namelijk de topkwaliteit HPL van Formica® en de eersteklas melamineplaten van UNILIN.

Brochure Formica-Unilin collectie


ClicWall®

ClicWall is het revolutionaire MDF-wandbekledingsysteem van UNILIN met de gepatenteerde Uniclic® technologie. De panelen klikken snel en eenvoudig in elkaar en zo is ClicWall tot 5 keer sneller dan meer traditionele wandbekledingmaterialen zoals gipsplaten. Bovendien wordt een nagenoeg naadloos resultaat bekomen en is de wand onmiddellijk en duurzaam afgewerkt door de gemelamineerde toplaag in een breed gamma kleuren en decors.

 

Heeft u graag de vrijheid om ClicWall naar eigen wens af te werken? Dit kan perfect met ClicWall Deco. Op basis van de standaard ClicWall is ClicWall Deco afgewerkt met een lakdraagfolie. Zo kan u uw wand zelf afwerken met verf, vliesdoek en behangpapier.

 

Maiburg biedt u tot slot de mogelijkheid om Clicwall te voorzien van een print volgens geheel eigen uniek ontwerp. De mogelijkheden daarvan worden slechts beperkt door uw eigen creativiteit.   

Brochure Unilin ClicWall®

 

Zie ook onze uitgebreide productpagina