text.skipToContent text.skipToNavigation

NIEUW: Kaindl BOARDS Collectie 2020


Kaindl presenteerde onlangs haar nieuwste collectie decoratief plaatmateriaal voor al haar distributeurs. Maiburg is exclusief dealer van de Kaindl producten in Nederland. Kaindl levert een uitgebreid assortiment decoratief- en gefineerd plaatmateriaal voor alle toepassingen in woon- en werkgebieden. Het Kaindl BOARDS programma kent een breed scala aan kleuren, decors en authentieke oppervlaktestructuren. Uniek zijn de mooie Natural Touch gesynchroniseerde decors waarbij de structuur gelijk loopt aan het decor.Inspired by nature


De nieuwe Kaindl BOARDS collectie ontleend zijn inspiratie aan de rijkdom die de natuur ons biedt en biedt diverse innovatieve en unieke decorconcepten en ontwerpen gebaseerd op natuurlijke patronen van bijvoorbeeld hout en steen. Met de nieuwe BOARDS-collectie 2020, verdeeld in vier verschillende materiaalcategorieën, heeft een ontwerper meer mogelijkheden om unieke projecten te realiseren dan ooit tevoren.

Voorraad in Nederland

Maiburg is exclusief dealer in Nederland voor de Kaindl plaatmaterialen. Komende periode zal een selectie van deze omvangrijke collectie dan ook uit voorraad verkrijgbaar worden bij Maiburg. Vóór 16:00 uur besteld, betekent dan de volgende leverdag in huis! Daarnaast zijn alle producten uit de collectie standaard voorradig in Salzburg, Oostenrijk waardoor levertijden altijd tot een minimum zijn beperkt.

Deze nieuwe BOARDS-collectie laat zich bijzonder aantrekkelijk presenteren in diverse documentatie en monsters die beschikbaar zijn. We demonstreren de mogelijkheden van deze exclusieve collectie plaatmateriaal graag aan de hand van deze documentatie om onze klanten zo goed mogelijk te inspireren. Vraag deze dan ook vandaag nog aan via een van onze verkoopcollega’s of via onderstaande button.Bekijk een korte presentatie van de Kaindl Collectie 2020 in onderstaande video.

 
Vier aantrekkelijke en zeer gevarieerde productreeksen in de BOARDS-collectie wachten erop om ontdekt te worden - allemaal exclusief ontwikkeld door Kaindl.

COLOURline

De serie COLOURline (Classic en Creative) kent unikleuren die de exclusieve materiaalreproducties ondersteunen. Inclusief een aantal van de huidige trendkleuren, zoals een hele mooie zwartblauwe kleur die in een matte structuur ontzettend mooie uit de verf komt. Nieuw in deze serie is de anti-vingerafdruk serie van de Optimatt-decors.

ARTline

Materialen met verschillende oorsprong vormen het gezicht van serie ARTline. Concrete Art pikt de stedelijke charme van beton en mineralen op, Metal Art zet zich in voor de natuurlijke schoonheid van ijzer, koper etc. De productgroep Fabric Art is een compleet nieuwe toevoeging. Het bereikt een fantastische wow-factor met zijn voelbare en elegante structuren. En tot slot Stone Art, dat zich richt op het uiterlijk van steen en rots en zorgt voor schitterende accenten in verfijnde interieurs. 

WOODline

Het WOODline-assortiment (Classic en Natural) introduceert op zijn beurt warmte en houtsfeer in een divers kleurenpallet. Ook hier is de natuur in al zijn overvloed te zien, elk decor een visuele en voelbare ervaring. Al langer bekend en nog altijd zeer populair zijn de ENDgrain-decors waarin de dwarsdoorsnede van de boomstam mooi tot uiting komt. 

REALwood

De BOARDS-collectie 2020 wordt afgerond door REALwood, het met echt hout gefineerde plaatmateriaal in verschillende kwaliteiten. Het vertegenwoordigt Kaindl's knowhow op het gebied van hout die in 60 jaar is gegroeid en die een affiniteit creëert met het natuurlijke originele materiaal hout, met al zijn typische kenmerken. 
Bekijk de totale collectie in de pdf van de brochure via onderstaande button.