text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Loop de MAIGREEN-route
op Material District 2024.

Maiburg neemt deel aan de aankomende editie van Material District van 6 t/m 8 maart 2024. Bezoek ons op standnr. D12 voor alle informatie over HONEXT® en andere duurzame materialen in ons assortiment.

Behalve onze eigen stand zijn ook vele van onze partners aanwezig. Loop de Maigreen®-route over deze beurs en ontdek de meest recente productinnovaties!

Registreer je tickets!


 

Op de beurs bekijk je o.a.

  • HONEXT® Plaatmateriaal | STANDNR. D12

HONEXT® is een 100% circulair, CO²-negatief en brandvertragend plaatmateriaal, gemaakt van geüpcyclede vezels van karton- en papierafval. 

Het materiaal onderscheidt zich van andere vezelpanelen door de mate van duurzaamheid en onderbouwing van de productclaims door allerlei erkende metingen en certificeringen. HONEXT® is Cradle-to-Cradle™ GOLD gecertificeerd.

  • Maiburg MAIGREEN® PET-VILT Panelen | STANDNR. A18

De Maiburg Maigreen® PET-viltpanelen kunnen worden gebruikt voor plafond- of wandbekleding, scheidingswanden, kasten en ander meubilaire bekleding.

Toepassing kan een decoratief doel hebben en functioneel vanwege de akoestische eigenschappen van het materiaal. De +PLUS-lijn is bovendien geproduceerd in Europa wat een positieve milieu-impact heeft vanwege verminderd transport.

  • FINSA Fibrapan BIO | STANDNR. A10

Fibrapan BIO is een houtvezelplaat gemaakt met lijmen van 100% biologische oorsprong, verkregen uit de schors van de boom zelf en met een biologische was. 

Hierdoor wordt een MDF vezelplaat verkregen met een gehalte van meer dan 99% natuurlijke bestanddelen, geschikt voor toepassingen in vochtige omgevingen.

  • Koskisen Zeropanels | STANDNR. D08

​​​​​​​Als officiële dealer van Koskisen in Nederland introduceert Maiburg ’s werelds eerste 100% op hout gebaseerde circulaire meubelplaat. Zowel de grondstoffen als de bindmaterialen zijn afkomstig uit de productieprocesstromen van het bedrijf zelf, waardoor dit een volledig circulaire economie-product is.

Het bindmiddel is 100% formaldehydevrij en bevat geen isocyanaten. Uniek in de markt!