text.skipToContent text.skipToNavigation

BRABANTSE GASTVRIJHEID BIJ MAIBURG OP HOUTPRO+.


Maiburg is jouw perfecte partner in de houtverwerkende industrie dankzij ons zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele houtverwerker. Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen je graag vooruit op alle gebieden.

KAINDL Boards Collection | LEADing trends 2022
Kaindl levert een uitgebreid assortiment decoratief en gefineerd plaatmateriaal van de bovenste plank wat zelfs toegepast kan worden op (bijpassende) laminaatvloeren. De prachtige Natural Touch gesynchroniseerde decors zijn uniek door dat de structuur voelbaar mee loopt met de houtnerven in het decor. De aantrekkelijke zachthoutdecors, de herinterpretaties van de klassieke decors en de ongeëvenaarde mogelijke combinaties van frisse unikleuren maken deze collectie echt bijzonder. Dit alles vind je terug in de nieuwe BOARDS-collectie LEAD 2022, de hele collectie is exclusief uit voorraad verkrijgbaar bij Maiburg, jouw Kaindl dealer in Nederland! Bekijk deze decors op Houtpro+.

Naast een presentatie van een aantal trends in het leveringsprogramma (decoratieve) plaatmaterialen, zoals de nieuwe Kaindl LEADing trenddecors en de meest recente ultramatte decors binnen de merken Finsa Technical matt en Alvic Zenit, helpen wij je ook om efficiënter te schuren door de inzet van doordachte systemen met Sia Abrasives schuurmaterialen en machines van RUPES. Meubels afwerken met olie of lak doe je met de allerbeste materialen. De LOBA-producten hebben zich al jarenlang bewezen op houten vloeren en lenen zich ook perfect voor houten of gefineerde meubels. Wij laten graag zien waarom steeds meer bedrijven in de meubelindustrie ook gaan werken met de absolute top uit de vloerensector!

UNIEKE REGISTRATIECODE MAI514

GEBRUIK DE UNIEKE REGISTRATIECODE MAI514 EN ONTVANG
GRATIS TOEGANGSKAARTEN VIA ONDERSTAANDE BUTTON :
Gezond werken met MAIGreen.
Maiburg geeft al vele jaren op allerlei manieren aandacht en inhoud aan het thema duurzaamheid. Daarbij kijken wij zowel naar de impact van onze bedrijfsprocessen op het milieu als door ons geleverde producten. Als specialist op het gebied van lijmen in allerlei sectoren zijn wij trots om op Houtpro+ onze spectaculaire ontwikkelingen op het gebied van 100% oplosmiddelvrije spuitlijm te laten zien! Baanbrekend binnen onze sector. Met ons nieuwste gepatenteerde lijmsysteem zijn alle schuimverlijmingen alsook HPL-verlijmingen mogelijk. Naast losmakelijkheid van materialen zijn de verbeterde gezondheidskenmerken voor werknemers en gebruikers belangrijke pluspunten. Dit is één van onze meest recente ontwikkelingen, maar we gaan graag met jou in gesprek om samen te kijken hoe we jouw specifieke toepassingen en projecten nog meer kunnen verduurzamen.

Naast bovenstaande ontwikkelingen, zijn er binnen het MAIGREEN®-assortiment nog een aantal interessante nieuwe producten, waaronder Pfleiderer OrganicBoard en Koskisen ZERO-panels. ’s Werelds eerste hout gebaseerde meubelpanelen met een biobased bindmiddel waardoor het gebruik van fossiele brandstoffen als bindmiddel drastisch gereduceerd kan worden. 

Maiburg heet haar al bestaande relaties van harte welkom op de beursstand voor een hapje en een drankje. Een professionele kok voorziet je van de beste koffies, lekkere hapjes en heerlijke dranken. Je kent ons nog niet? Geen probleem! We maken in deze informele setting graag kennis!