text.skipToContent text.skipToNavigation

KAINDL Boards Collection 
LEADing trends 2022.


Kaindl levert een uitgebreid assortiment decoratief plaatmateriaal, gefineerd plaatmateriaal en (bijpassende) laminaatvloeren. Uniek zijn de heel mooie Natural Touch gesynchroniseerd decors waarbij de structuur gelijk loopt aan het decor. De nieuwe Kaindl BOARDS-collectie LEAD 2022 wordt gekenmerkt door buitengewoon aantrekkelijke zachthoutdecors, herinterpretaties van de klassiekers en ongeëvenaarde mogelijke combinaties met unikleuren.

"Interieurontwerpers; wat wil je nog meer?"

Als het gaat om het betreden van nieuwe wegen, heeft de in Salzburg gevestigde trendsetter KAINDL altijd een onfeilbare flair voor toekomstige ontwikkelingen in decoratieve oppervlakken. Met de toevoeging en volledige interpretaties van zachthout in de nieuwe BOARDS-collectie LEAD 2022, slaat Kaindl opnieuw nieuwe wegen in. De nieuwkomer is Abies (Zilver Spar), die naast Dennen in Washed White en Urus, uitnodigt tot een boswandeling.

Met het Abies-decor in de kleuren CARA, SHINE en CLAY, brengt Kaindl een zachthout naar voren dat voorheen de neiging had onopgemerkt te blijven naast bijvoorbeeld eiken- en notenhout. Gezien de elegantie en tijdloze schoonheid van dennenhout, roept het de vraag op: waarom eigenlijk nu pas?

“Naast de klassiekers Walnoot en Eik, domineren de naaldhoutsoorten dennen en sparren langzaam aan steeds meer onze collectie. Na gesprekken met de hoofdrolspelers in de markt, moeten we erkennen we dat het tijd is voor iets fundamenteel nieuws. Dat betekende de geboorte van de Abies-serie”, zegt Thomas Lettner, Sales Directeur Kaindl BOARDS en voegt hier aan toe: “De individuele decors van de nieuwe BOARDS-collectie LEAD 2022 ondersteunen bovendien de "homing"-trend, het upgraden van het huis. Alle decors kunnen enorm goed met elkaar worden gecombineerd voor het perfecte plaatje.”


  

22 nieuwe designs – hout, beton en EFFEN decors

Eigentijds interieurdesign – in privéruimtes, maar vooral in winkels – stelt eisen aan hoogwaardige en veelzijdig bruikbare oppervlakken. Kaindl heeft daarom twee krachtig expressieve Walnut-decors en twee elegante PINEline-decors toegevoegd aan zijn bestaande collectie. Naast deze decors, de nieuwkomer Abies en negen harmonieuze Eiken decors, zijn er diverse frisse kleuren toegevoegd aan de COLOURline-serie. Nieuwe aanvullingen zoals Black, Avocado Green en Iconic Grey complementeren het bestaande EFFEN kleurbereik. En last but not least worden ook de unieke betonnen oppervlakken uitgebreid met drie nieuwe ontwerpen, die zijn gewijd aan de tegenstellingen "donker en licht".

Combineer en zet de toon - de BOARDS-collectie LEAD 2022 maakt het mogelijk.
De spectaculaire uitbarsting van nieuwe producten herbergt een onvoorstelbaar hoog potentieel van combinaties – waarmee de interieurarchitect kan doen wat hij wil. Deze diversiteit wekt de drang om een ruimte te ontwerpen waarin mensen zich goed voelen en waarin goede functionaliteit desalniettemin niet veranderd wordt.

Frisse EFFEN kleuren, fijne houtsoorten en stedelijke betonaccenten zullen hun stempel drukken op het interieur van de toekomst. De nieuwe KAINDL LEAD BOARDS-collectie 2022 is als exclusief verdeler in Nederland, uiteraard uit voorraad leverbaar bij Maiburg!