text.skipToContent text.skipToNavigation

Nieuws.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze organisatie en onze producten en diensten. Op deze pagina treft u het laatste nieuws.

Openingstijden hemelvaart en pinksteren

14-05-2019
In verband met de komende feestdagen (Hemelvaart en Pinksteren) zijn onze openingstijden en leveringen in week 22 t/m week 24 gewijzigd. Graag willen wij u hierop attenderen.

Lees verder
 

100% formaldehydevrije Rakoll® 4933; zorgt voor schonere lucht in productie- en werkomgeving 

5-4-2019
Met de introductie van deze nieuwe PVAc-lijm voor vlakverlijming en montagetoepassingen, bieden wij klanten de zekerheid van een sterke en betrouwbare lijmverbinding die tevens bijdraagt aan het verlagen van schadelijke emissies.   

Lees verder
 

Structuurnoviteiten Pfleiderer

30-11-2018
De twee laatste structuurnoviteiten van topmerk Pfleiderer zijn vanaf januari 2019 standaard verkrijgbaar maar in een aantal gekozen decors nu al uit voorraad bij Maiburg! 

Lees verder
 

Met Maiburg en Pfleiderer naar een circulaire productieproces

31-10-2018
Onder ons eigen label Maigreen zijn wij de afgelopen jaren actief betrokken in het creëren van het circulaire productieproces. Marktleider Pfleiderer werkt hier al jaren aan mee omdat het overtuigd is van het circulaire gedachtengoed. Van afval weer grondstof maken voor nieuwe spaanplaten. 

Lees verder
 

Met Maiburg een duurzaam, gezond en circulair interieur realiseren

09-07-2018
Maiburg levert actief een bijdrage aan een duurzamere wereld. Reden voor Maiburg om steeds meer informatie over producten te verzamelen en haar kennis daarover te delen. O.a. via hét onafhankelijke platform voor de interieurontwerper InsideInside. 

Lees verder
 

Cursisten met een zeer goed gevoel (en een certificaat!) de deur uit!

05-06-2018
Onder begeleiding van Lecol-deskundigen (als ook een zeer bekwame afgevaardigde van leverancier Wakol) werden de cursisten aan de hand meegenomen om probleemloos te leren egaliseren. Een zeer geslaagde cursusdag! 

Lees verder
 

Maiburg introduceert nieuwe houtstructuur Pfleiderer: Natural Wood (NW)

02-05-2018
Natuurlijkheid en precisie vormen de voel- en zichtbare houtstructuur Natural Wood (NW) van Pfleiderer. Nu 12 decors standaard uit voorraad bij Maiburg. 

Lees verder

 
Maiburg Informatieservice.

Periodiek sturen wij digitale nieuwsberichten naar relaties. Deze zitten boordevol interessante artikelen dus een makkelijke manier om op de hoogte te blijven. Aanmelden hiervoor kan via onderstaand formulier. 

Ik wil op de hoogte blijven en ontvang graag tips en nieuws van Maiburg

* betekent verplicht
Geslacht
Ik heb interesse in de producten/toepassingen: