text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Maigreen®.

100% biologisch afbreekbare handreiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

De Maigreen® Handcleaner vormt dé innovatieve oplossing voor het reinigen van jouw handen als alternatief op de diverse bestaande handreinigers. Waar chemische middelen zoals bijvoorbeeld terpentine of handreinigers zoals garagezeep zorgen voor ruwe handen, kloven en nare geurresten, ruimt de Maigreen® Handcleaner deze vervelende producteigenschappen als eerste handreiniger definitief uit de weg!maigreen handcleaner

Deze 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare general-purpose handreiniger is geformuleerd uit kiemolie. Het biedt gebruikers hiermee een petroleumvrij en chemicaliënvrij alternatief zonder in te boeten op prestaties in vergelijking met andere handreinigers op de markt. Door de olie werkt het product tevens verzorgend voor de handen. 

Voortaan neem je dus schone en zachte handen mee naar huis!

Eigenschappen:

  • Makkelijk te gebruiken, biologisch afbreekbaar, vrij van zwavel en aromaten en niet-giftig, vereist geen speciale toepassingsmethode of hantering.
  • Bevat geen petroleum of CFC en is daarom ozonvriendelijk en veiliger in gebruik.
  • Niet irriterend voor de huid. Werkt verzorgend doordat de olie de huid voedt.
  • Het vlampunt is hoger dan 135˚C en heeft geen beperking tot transport of opslag.
  • Verwijdert heel moeilijk te reinigen substanties zoals olie, vet, inkt en vuil van de huid.
  • Voldoet aan de steeds strenger wordende milieuwetten die bedrijven ertoe verplichten om ruwe, giftige reinigingsmiddelen uit hun productieprocessen en processen te verwijderen.
  • Reduceert de kosten van behandeling, opslag en veilige verwijdering van het product na gebruik.
  • 1 verpakking à 100ml is, afhankelijk van de vervuiling, goed voor ruim 200 wasbeurten door opbrengst middels een fijne verneveling!

 Download productflyer
 

Productverpakking

De Maigreen® Handcleaner is verkrijgbaar in sprayflacons van 100ml. Goed voor ruim 200 wasbeurten, afhankelijk van de mate van vervuiling. Deze flacons zitten per 12 stuks verpakt in een handige oververpakking. Deze prijsgunstige verpakkingseenheid is om te bouwen naar een handig en herkenbaar baliedisplay voor wederverkopers. Bekijk en bestel het product via onze webshop (geen particuliere verkopen). Hier treft je tevens het technisch merkblad en veiligheidsblad aan.


 

Vraag een gratis sample aan!maigreen handcleaner

We kunnen er wel uuuren over vertellen, maar dit is nou typisch zo'n product dat zich het beste laat overtuigen door het gewoon zelf te testen! Speciaal hiervoor hebben we proefmonsters van 15ml beschikbaar voor je. Vraag vandaag nog een monstertje van de Maigreen® Handcleaner bij ons aan!
Bekijk de promo video.