string(160) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'future-walls' ORDER BY modules_description"
Future Walls - geprinte panelen naadloos geheel - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Future Walls - geprinte panelen naadloos geheel

Future Walls is een uniek wandafwerkingsysteem waarmee wanden snel en eenvoudig van een kant-en-klaar afwerking met gepersonaliseerd decor of afbeelding kan worden voorzien.

Snelle plaatsing:
Aangezien de panelen reeds afgewerkt zijn met eindlak dient er na plaatsing geen verdere behandeling meer te gebeuren. In vergelijking met gipsplaten waarbij je moet schuren/plamuren/schuren/verven... : 5 maal sneller geplaatst!

Eenvoudig kliksysteem:
De panelen zijn voorzien van het Uniclic® kliksysteem. Hierdoor klikken de panelen snel en eenvoudig in elkaar, je hoeft heus geen vakman te zijn om Future Walls panelen te plaatsen!

Personalisatie:
Naast onze decors uit de verschillende collecties, is het ook perfect mogelijk om een eigen foto of ontwerp te laten printen.

Eenvoudig reinigbaar:
Future Walls panelen zijn extra hygiënisch omdat vuil zich er minder makkelijk aan hecht. De bovenlaag is afwasbaar en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Spatwaterdicht:
Het gelakte oppervlak beschermt de panelen eveneens tegen oppervlakkig contact met water en opspattend vocht.

Naadloos:
Voor een esthetisch perfect resultaat zijn de naden tussen de panelen, door het gepatenteerde Uniclic®-systeem quasi onzichtbaar.

Wilt u ook uw project een wand voorzien van een unieke print neem dan contact op met ons voor advies en uitgebreide informatie.