text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Hoekprofiel ClicWall 2785mm.

ID
137992

€ 15,43 / m

Aluminium hoekprofiel. Buitenhoek voor een strakke afwerking van uw wand. Clic-Wall hoekprofiel 2785mm.
info alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten

Hoekprofiel ClicWall 2785mm

Met deze aluminium hoekprofiel werk jij jouw ClicWall project perfect af. ClicWall is een MDF wandbekledingsysteem die voor hoogdecoratieve afwerking zorgt binnen renovatieprojecten.

Dankzij de gepatenteerde Uniclic technologie klikken de panelen snel en eenvoudig in elkaar. Het eindresultaat is een krasbesteding wandsysteem, die, door de afwasbare bovenlaag, makkelijk is in onderhoud. De panelen zijn spatwaterdicht door een stevige, beschermende melaminelaag. 
 

ClicWall® is een innovatief wandbekledingsysteem van Unilin dat eenvoudig te plaatsen is, hygiënisch en krasbestendig. Het systeem omvat kamerhoge panelen van 60 cm breed op een MDF-drager en de nodige accessoires voor een vlekkeloze afwerking. ClicWall® is standaard voorzien van diverse decorlagen of als deco-versie beschikbaar voor een eigen afwerking naar keuze. Het gepatenteerde Uniclic® systeem, ontwikkeld door Unilin, laat toe om de panelen makkelijk en snel te plaatsen, zonder zichtbare naden. Hierdoor biedt ClicWall® een stevig antwoord op de vraag naar duurzame, decoratieve en eenvoudige afwerkingsmogelijkheden voor grotere muuroppervlakken of accent toepassingen.

Plaatmateriaal
Breedte 0mm
Lengte 2785mm
Dikte 0mm
FSC Nee
PEFC Nee
Metallic Nee
Antislip Nee
Magnetisch Nee
Aanbevolen voor verticale toepassingen Ja
Aanbevolen voor horizontale toepassingen Nee
Antibacterieel N
Krasbestendigheid N
Algemeen
Afmeting 2785
Toepassing Wandafwerking
121m2 = 1st
1pak = 10st
1st = 1st