text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Nieuwe catalogus lijmen houtverwerkende industrie.


Maiburg is specialist op het gebied van lijm en lijmtechniek voor met name de hout-, verpakkings-, papierverwerking, leder- en polyetherverwerkende industrie en kenmerkt zich door een klantgerichte instelling. Nooit misgrijpen door een perfecte onderlinge afstemming en timing. Dat geeft het enige juiste resultaat. Teamwork en vertrouwen zijn van cruciaal belang voor hoogstaande prestaties. Een vanzelfsprekendheid die zeker ook opgaat voor de verlijming van materialen!

GA VOOR DE  JUISTE KEUZE…

Het bepalen van de juiste lijm voor jouw specifieke toepassing is een absolute must. Wij beantwoorden deze eis met een afgerond assortiment hoogwaardige lijmen en alle daarbij behorende producten voor professionele toepassing. In samenwerking met topproducenten zoals o.a. Wakol en H.B. Füller is een assortiment tot stand gekomen voor alle mogelijke verlijmingen die de professional tegen komt. Verder hechten wij veel belang aan een juiste diagnose van jouw specifieke wensen en behoeften, zodat je jezelf voortdurend weet gesteund, geadviseerd en begeleid.Vraag deze catalogus aan!
Wil je weten welke lijmen wij zoal aanbieden? Onze gloednieuwe catalogus met ons voorraadassortiment lijmen voor de houtverwerkende industrie is uit! Vraag hem vandaag nog bij ons aan door te klikken op onderstaande button en ontvang tijdelijk GRATIS een flacon Rakoll® 4933 witte houtlijm. Ervaar de kracht van deze 100% formaldehydevrije lijm zelf!


 “Wij hechten veel belang aan een juiste diagnose van jouw specifieke wensen en 
behoeften, zodat je jezelf voortdurend weet gesteund, geadviseerd en begeleid als het 
over verlijmingen gaat. Met onze professionele lijmen zorgen wij voor een snel, constant 
productieproces en een betrouwbaar eindproduct.”           
         
                        
Alex van Bedaf
Salesmanager Lijmen

 

Rakoll® 4933 – 100% Formaldehydevrije houtlijm

H.B. Fuller en Maiburg willen een stap verder gaan in duurzaamheid. We bieden bedrijven de zekerheid van sterke en betrouwbare lijmen die tevens bijdragen aan het verlagen van gevaarlijke emissies van formaldehyde en andere vluchtige organische stoffen van het samengestelde paneel. Een gezondere productie- en werkomgeving voor jouw medewerkers en gezondere binnenlucht die jouw klanten inademen tot gevolg. 

Wil je meer informatie over deze lijm of een van onze overige producten? Klik op de button hieronder of neem contact op met één van de lijmspecialisten van Maiburg. Zij staan je graag te woord.