text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Döllken kantenmateriaal.

Döllken voorziet meubelproducenten en interieurbouwers over de gehele wereld van kantenmateriaal om gemelamineerd spaanplaat af te werken. Fronten, corpus, panelen, legplanken, kopse kanten en dergelijke van meubels, keukens en kasten krijgen met Döllken-kantenmateriaal de perfecte finishing touch.

Döllken logo

Het beste kantenmateriaal

Regelmatig wordt het Döllken-leveringsprogramma uitgebreid en aangepast aan de laatste technieken en trends. Er is altijd een volledige koppeling met de unikleuren, houtdecors en structuren in de design collecties van bekende merken decoratief plaatmateriaal zoals Abet, Econ, Duropal, Formica, Kaindl, Pfleiderer en Thermopal. Döllken heeft bij iedere kleur en decor bijpassend kantenmateriaal. 

Döllken-leveringsprogramma

Het Döllken-leveringsprogramma omvat verschillende soorten thermoplastische kantenmaterialen. Afhankelijk van producttype en/of toepassing wordt als basismateriaal ABS, PP, PVC of PMMA (3D) gebruikt. 3D-kanten betreft een volledig nieuwe generatie kantenmateriaal, door Döllken ontwikkeld en gepatenteerd. De 3D-kanten blinkt uit in kleur, contrast en glans en geeft een sensationeel diepte-effect. Dit 3D-effect en de hoge kwaliteit maakt van ieder meubel een object met een bijzondere uitstraling.

In totaal zijn meer dan 250 verschillende afmetingen verkrijgbaar. Samen met het zeer grote aantal in kleuren en decors brengt dit het aantal verschillende artikelen op 25.000. Benieuwd naar ons ruime assortiment? Bestel dan eenvoudig in de webshop.