text.skipToContent text.skipToNavigation
Even geduld, we verzamelen alles voor je! Even geduld, we verzamelen alles voor je!
true

Clicwall® wandbekledingsysteem

ClicWall® is een innovatief wandbekledingsysteem van Unilin dat eenvoudig te plaatsen is, hygiënisch en krasbestendig. Het systeem omvat kamerhoge panelen van 60 cm breed op een MDF-drager en de nodige accessoires voor een vlekkeloze afwerking. ClicWall® is standaard voorzien van diverse decorlagen of als deco-versie beschikbaar voor een eigen afwerking naar keuze. Het gepatenteerde Uniclic® systeem, ontwikkeld door Unilin, laat toe om de panelen makkelijk en snel te plaatsen, zonder zichtbare naden. Hierdoor biedt ClicWall® een stevig antwoord op de vraag naar duurzame, decoratieve en eenvoudige afwerkingsmogelijkheden voor grotere muuroppervlakken of accent toepassingen.

Future Walls® - Naast de standaard decors biedt Maiburg met Future Walls® de mogelijkheid om een eigen foto of ontwerp te laten printen op de ClicWall®-panelen. Daarbij wordt de afbeelding precies over verschillende panelen verdeelt en vormen een perfect en (bijna) naadloos geheel.  

ClicWall® is milieuvriendelijk door het gebruik van PEFC™-gelabelde houtsoorten.
ClicWall® is een concept dat hedendaagse esthetische normen koppelt aan een ongeëvenaard plaatsingsgemak.
 

Structuren en kleuren

In de brochure wordt een overzicht weergegeven waarin te zien is welke structuren en kleuren beschikbaar zijn, bekijk het overzicht hier vanaf bladzijde 6.

Voordelen Clicwall:

Het innovaties systeem heeft meerdere voordelen:
snelle plaatsing clicwall
Snelle plaatsing

ClicWall® kan bijzonder snel geïnstalleerd worden. Bovendien moeten de panelen na installatie niet afgewerkt worden en verliest men geen tijd met opvoegen of schuren.

  Clicwall kliksysteem
Kliksysteem
ClicWall® is uitgerust met het unieke en wereldwijd gepatenteerde Uniclic®-systeem. Daardoor zijn de panelen heel simpel in elkaar te haken en vast te klikken.  

Clicwall Hygiënisch oppervlak
Hygiënisch oppervlak
Het ClicWall®-oppervlak is extra hygiënisch omdat vuil zich er minder makkelijk aan hecht. De bovenlaag is afwasbaar en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk


 
  Clicwall Spatwaterdicht
Spatwaterdicht
De melaminelaag beschermt de panelen eveneens tegen oppervlakkig contact met water en opspattend vocht.

Clicwall naadloos
Naadloos
Naadloos systeem dankzij Uniclic®. Voor een esthetisch perfect resultaat zijn de naden tussen de panelen door het gepatenteerde Uniclic®-systeem quasi onzichtbaar. Bij effen kleuren kan bij een bepaalde lichtinval een minimaal verschil optreden.

Clicwall Krasbestendig
Krasbestendig
De MDF-panelen hebben aan weerszijden een stevige, krasbestendige melaminelaag. Zo zijn ze extra beschermd en behouden ze hun look.

clicwall uv bestendig
UV- bestendig
ClicWall® is UV-bestendig. Zo bewaren panelen hun kleur en blijven ze er perfect uitzien.
 

ClicWall informatie