string(169) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'houten-vloeren-parket' ORDER BY modules_description"
LECOL - Installatie, afwerking en onderhoud van houten vloeren & parket

Assortiment Parket

Hier treft u het totaalpakket van Lecol gericht op het leggen van parket- en massief houten vloeren voor de Nederlandse markt. Uit de vele proefnemingen is een compleet assortiment ontstaan waarmee alle dagelijks voorkomende wensen en eisen perfect kunnen worden ingevuld. Als vakman ondervindt u bij de alledaagse werkzaamheden onmiddellijk de positieve eigenschappen van deze producten. De producten scoren uitstekend op gebruiksgemak, afbindtijd, open tijd en sterkte. Zie voor een compleet overzicht ook het Lecol-leveringsprogramma.

Wenst u adviezen, ga dan naar het tabblad Downloads, waarin in de map Overige downloads alle adviezen terug te vinden zijn. 

 

 

Overige diensten

Renovatie

Gelukkig worden veel oude panden gerestaureerd en dus in ere hersteld. Vaak liggen daar dan ook houten vloeren of parket in welke gerestaureerd / gerenoveerd moeten worden. Ook om uw vloer optimaal te restaureren bent u bij Lecol ook aan het juiste adres. Met de schuur- en boenmachines van o.a. Hummel en de Lecol-afwerkproducten zal uw vloer weer als nieuw zijn.

Meer informatie


Garantie en advies

Lecol levert u graag de zekerheid van een gemakkelijke en betrouwbare realisatie van uw projecten. Dat maken we o.a. waar door actieve projectondersteuning, het verstrekken van professioneel advies en betrouwbare informatie, het uitvoeren van Arbo-keuringen en natuurlijk onze certificeringen. 

Meer informatie