string(163) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'pangua-pureglue' ORDER BY modules_description"
Pangua Pureglue - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Pangua Pureglue

Met Pangua PureGlue introduceert Panguaneta volledig formaldehydevrij verlijmd multiplex met een extreem lage emissie.

 

Door toepassing van deze multiplex kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan terugdringing van emissies en een gezond binnenklimaat. Sluit aan op duurzaam bouwen met LEED en BREEAM. Zeer geschikt voor toepassing in verpleeg- en ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen. 

 

Panguaneta is de eerste Europese fabrikant die beschikt over een CARB2 NAF certificaat.


De core business van Panguaneta is de industriële productie van multiplex panelen die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de volgende branches: automotive, jachtbouw, meubilair, bouw, interieurbouw en retail. Deze Italiaanse leverancier heeft zich altijd onderscheiden door innovatie te koppelen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. 

Panguaneta heeft ook veel aandacht voor duurzaamheid. Als grondstof wordt uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Een FSC- of PEFC-certificering is dan ook de standaard. Maar ook formaldehyde en lage emissies krijgen veel aandacht.

 
  Brochure Panguaneta Pureglue