string(161) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'sia-abrasives' ORDER BY modules_description"
Sia Abrasives - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol
Sia Abrasives

Sia Abrasives

Sia Abrasives is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van hoge kwaliteit schuurmateriaal. Het uit Frauenfeld/Zwitserland afkomstige bedrijf ontwikkeld, fabriceert en vermarkt al 135 jaar complete schuursystemen op maat. Zo voldoen de systemen aan specifieke eisen en toepassingen van oppervlakte behandeling van vele diverse werkstukken.

Sia Abrasives is inmiddels vertegenwoordigd in meer dan 80 landen, waaronder Nederland. Het agentuurschap is hier al vanaf begin jaren ’30 in handen van Maiburg Schuurtechniek. Op deze manier hoopte de Zwitserse producent van schuurpapier en –linnen haar afzetmarkt in de schoen- en lederindustrie in Nederland te vergroten. Dit handelscontract is een zeer waardevolle gebleken, daar vandaag de dag Maiburg en Sia nog steeds actieve handelspartners zijn.

Sia is inmiddels sinds 2009 partner van de Bosch Group. In de Bosch Power Tools divisie is Sia Abrasives de specialist in schuurmaterialen van diverse materialen zoals gecoat, gebonden, niet-geweven en schuim. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de algemene Sia bedrijfsfilm en/of brochure. Klik hiervoor op een van onderstaande buttons.

Sia Abrasives Company Video:                            Sia Abrasives Company Brochure:

Maiburg Bedrijfsfilm
                


Neem ook eens een kijkje op de website van Sia Abrasives. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!