string(155) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'bosch-1' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in schuurmateriaal.
Bosch

Bosch

De Bosch groep omvat Robert Bosch GmbH en haar meer dan 360 dochterondernemingen en regionale bedrijven in zo’n 50 landen. Wanneer ook verkoopkantoren en servicepartners worden meegeteld, dan is Bosch vertegenwoordigd in maarliefst ongeveer 150 landen wereldwijd. Een enorm bedrijf.

Sia Abrasives is sinds 2009 onderdeel van de Bosch groep. In de Bosch Power Tools divisie is Sia Abrasives de specialist in schuurmaterialen van diverse materialen zoals gecoat, gebonden, niet-geweven en schuim. Een overname waardoor ook het electrisch gereedschap uit het assortiment van dit topmerk tot ons programma is gaan behoren. Schuurmachines liggen voor de hand, maar ook overig gereedschap zoals schoefboormachines, haakse slijpers en zelfs bouwradio’s zijn standaard bij ons uit voorraad verkrijgbaar. Machines uit de Bosch Powertools-collectie, die we niet standaard op voorraad hebben, zijn uiteraard op aanvraag wel te leveren.

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!